Ekranı değişmiş iPhone 8 Plus alınır mı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 3500 TL'ye ekranı değişmiş, pasaport kayıtlı 8 Plus buldum çiziksiz tüm aksamları çalışıyor fakat parmak izi okuyucusu çalışmıyormuş. Benim Apple fiyatları hakkında çok bilgim yok. Sizce bu telefon alınır mı? Parmak izinin olmaması, o tuşunun çalışmaması bana sorun yaratır mı veya pasaport kayıtlıymış ileride satmaya kalksam sıkıntı çıkartır mı sizce ne yapmalıyım?

Parmak izinden ziyade 3500 TL'ye iPhone 8 Plus bulmanıza şaşırdım. Büyük ihtimalle çok fazla sorunu olan bir telefon ve karşı taraf size telefonu sokup kaçacak. Dikkatli olun.
hocam şöyle param güvende ile satıyor ve tek sorun ekran değişmesi dedi. Onun dışında her şeyi sorunsuzmuş. Param güvende ile alsam ve farklı sorunu çıksa direkt iade edebilirim diye biliyorum. Sizce kötü müdür?

Onun bataryası da değişmiştir sorunları vardır bence değmez alma. Bir de pasaport kayıtlı olanlar sadece 1 kişinin hattıyla kullanılıyor diye biliyorum.

hocam işte param güvende ile satıyor ve ekran harici hiçbir sorunu yok zaten istediğiniz gibi iade edebilirsiniz diyor.
Muhtemelen takılan ekran iyi bir ekran değildir. Bataryası da değişmiştir o cihazın. Değişmese bile eskimiştir onun bataryası. Birde o cihazı 3500 Liraya satması çok garip. Almanızı önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı