slyavix Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 193 Çözümler 4 3 Eylül 2022 #1 Resimde gördüğünüz monitörü Letgo'da buldum. Monitörün hasarı resimdeki gibi. Bunu kim tamir eder ya da edilebilir mi? (Satın almadım, tamir ediliyorsa almayı planlamaktayım.) Monitör: AOC Agon AG272FCX6 Dosya Ekleri Screenshot_111.png 472,8 KB · Görüntüleme: 124 1662230119297.png 951,9 KB · Görüntüleme: 108
Resimde gördüğünüz monitörü Letgo'da buldum. Monitörün hasarı resimdeki gibi. Bunu kim tamir eder ya da edilebilir mi? (Satın almadım, tamir ediliyorsa almayı planlamaktayım.) Monitör: AOC Agon AG272FCX6
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 3 Eylül 2022 #2 Tamir masrafı monitörün fiyatını geçer panel değişecek o da zaten monitörün kendisi diyebilirim. Sakın alma elinde kalır.
Tamir masrafı monitörün fiyatını geçer panel değişecek o da zaten monitörün kendisi diyebilirim. Sakın alma elinde kalır.
Berat Kayacan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 Üzgünüm dostum yenisini almalısın. slyavix dedi: Resimde gördüğünüz monitörü Letgo'da buldum. Monitörün hasarı resimdeki gibi. Bunu kim tamir eder ya da edilebilir mi? Monitör: AOC Agon AG272FCX6 Genişletmek için tıkla...
Üzgünüm dostum yenisini almalısın. slyavix dedi: Resimde gördüğünüz monitörü Letgo'da buldum. Monitörün hasarı resimdeki gibi. Bunu kim tamir eder ya da edilebilir mi? Monitör: AOC Agon AG272FCX6 Genişletmek için tıkla...
slyavix Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 193 Çözümler 4 3 Eylül 2022 #4 Berat Kayacan dedi: Üzgünüm dostum yenisini almalısın. Genişletmek için tıkla... Daha satın almadım. Tamir edilebilir durumdaysa eğer almayı düşünüyorum.
Berat Kayacan dedi: Üzgünüm dostum yenisini almalısın. Genişletmek için tıkla... Daha satın almadım. Tamir edilebilir durumdaysa eğer almayı düşünüyorum.
Berat Kayacan Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #5 slyavix dedi: Daha satın almadım. Tamir edilebilir durumdaysa eğer almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence alma değmez seni daha da zarara sokar
slyavix dedi: Daha satın almadım. Tamir edilebilir durumdaysa eğer almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence alma değmez seni daha da zarara sokar
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #6 Genellikle panel ücreti yeni monitör ücretine denk geliyor veya geçiyor. Almak mantıksız.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 5 Eylül 2022 #7 06 Fil Necati dedi: Genellikle panel ücreti yeni monitör ücretine denk geliyor veya geçiyor. Almak mantıksız. Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru ama bence mantıksız olan panel ücretinin yeni sıfır monitör ücretine denk gelmesi veya geçmesi. Hayatımda böyle saçma şeye denk gelmedim
06 Fil Necati dedi: Genellikle panel ücreti yeni monitör ücretine denk geliyor veya geçiyor. Almak mantıksız. Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru ama bence mantıksız olan panel ücretinin yeni sıfır monitör ücretine denk gelmesi veya geçmesi. Hayatımda böyle saçma şeye denk gelmedim