H Hanifi Çorak Ziyaretçi 17 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben 3ds max eğitimi alıyorum ve hem videoyu izlemek hemde 3ds max'i görüntülemek istiyorum tek ekranda bunun için program var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2014
Merhaba arkadaşlar. Ben 3ds max eğitimi alıyorum ve hem videoyu izlemek hemde 3ds max'i görüntülemek istiyorum tek ekranda bunun için program var mı?
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #2 Uygulamanın penceresinden tutup bir kenara sürüklerseniz ekranın 1/2'sini o uygulama kaplar. Diğer uygulamayı'da pencereden tutup diğer kenara yaslayıp bırakırsanız ekranı 2'ye bölmüş olursunuz.
Uygulamanın penceresinden tutup bir kenara sürüklerseniz ekranın 1/2'sini o uygulama kaplar. Diğer uygulamayı'da pencereden tutup diğer kenara yaslayıp bırakırsanız ekranı 2'ye bölmüş olursunuz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Kasım 2014 #3 Monitörünüz AOC ise Screen+ da kullanabilirsiniz.
H Hanifi Çorak Ziyaretçi 17 Kasım 2014 #4 Monitör Lg.Birde mesela biri 3ds max diğeride KMPlayer ikisini aynı anda olmuyor 3ds max'e tıkladığım an KMPlayer gidiyor.
Monitör Lg.Birde mesela biri 3ds max diğeride KMPlayer ikisini aynı anda olmuyor 3ds max'e tıkladığım an KMPlayer gidiyor.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #5 Silinen üye dedi: Monitör Lg.Birde mesela biri 3ds max diğeride KMPlayer ikisini aynı anda olmuyor 3ds max'e tıkladığım an KMPlayer gidiyor. Genişletmek için tıkla... Windows Media Player kullanabilirsiniz, böyle bir sorun olmuyor.
Silinen üye dedi: Monitör Lg.Birde mesela biri 3ds max diğeride KMPlayer ikisini aynı anda olmuyor 3ds max'e tıkladığım an KMPlayer gidiyor. Genişletmek için tıkla... Windows Media Player kullanabilirsiniz, böyle bir sorun olmuyor.
H Hanifi Çorak Ziyaretçi 17 Kasım 2014 #6 Media player tam olarak saniye saniye işimi görmüyor KMPlayer tam oluyor fakat program felan yokmu? Media player tam olarak saniye saniye işimi görmüyor KMPlayer tam oluyor fakat program felan yokmu?
Media player tam olarak saniye saniye işimi görmüyor KMPlayer tam oluyor fakat program felan yokmu? Media player tam olarak saniye saniye işimi görmüyor KMPlayer tam oluyor fakat program felan yokmu?
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #7 Maalesef bilgisayar için bilmiyorum.