1 112819 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 1.725 Çözümler 4 30 Temmuz 2019 #61 BloodWish dedi: PUBG oynamaya devam ediceksen yeni bi TV de sipariş et şimdiden. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Tv pahalı paneli kendisinden pahalı. Alperen Maçka dedi: Monitör önemli değil dişlerine ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Bişey yok gayet iyiler
BloodWish dedi: PUBG oynamaya devam ediceksen yeni bi TV de sipariş et şimdiden. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Tv pahalı paneli kendisinden pahalı. Alperen Maçka dedi: Monitör önemli değil dişlerine ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Bişey yok gayet iyiler
A Azygos1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 871 30 Temmuz 2019 #62 ısırdıktan sonra dişlerinize zarar verdiyseniz bi kontrolünüzü yapalım cana geleceğine mala gelsin.
BloodWish Hectopat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 182 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenim Görevlisi 30 Temmuz 2019 #63 Azygos1 dedi: ısırdıktan sonra dişlerinize zarar verdiyseniz bi kontrolünüzü yapalım cana geleceğine mala gelsin. Genişletmek için tıkla... Adan çift taraflı çalışıyo hem mala zarar hem cana.
Azygos1 dedi: ısırdıktan sonra dişlerinize zarar verdiyseniz bi kontrolünüzü yapalım cana geleceğine mala gelsin. Genişletmek için tıkla... Adan çift taraflı çalışıyo hem mala zarar hem cana.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 6 Haziran 2020 #64 Ben GM telefonumu Mobile Legends oynarken ısırmıştım. Zaten dandik bir telefon idi sonra dedeme verdim. Azı dişimle ısırsam belki bataryası patlayacaktı ağzımda. Not: Telefonunuzu ve monitörü ısırmayın
Ben GM telefonumu Mobile Legends oynarken ısırmıştım. Zaten dandik bir telefon idi sonra dedeme verdim. Azı dişimle ısırsam belki bataryası patlayacaktı ağzımda. Not: Telefonunuzu ve monitörü ısırmayın
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #65 Sizi taktir ettim afiyet olsun hocam. Maaşallah. Ben de başlığı görünce yavru kedi, köpek veya bebek fotoğrafı çıkacak sanmıştım.
Sizi taktir ettim afiyet olsun hocam. Maaşallah. Ben de başlığı görünce yavru kedi, köpek veya bebek fotoğrafı çıkacak sanmıştım.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 6 Haziran 2020 #66 Captan_ dedi: Sizi taktir ettim hocam. Maaşallah. Ben de başlığı görünce yavru kedi, köpek veya bebek fotoğrafı çıkacak sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Mesajını görünce gelip burada bende takdir etmek istedim. Tebrik ederim ekrana yumruk atanı vesaire normal karşılıyorduk ama ısırmak... Isırmak?
Captan_ dedi: Sizi taktir ettim hocam. Maaşallah. Ben de başlığı görünce yavru kedi, köpek veya bebek fotoğrafı çıkacak sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Mesajını görünce gelip burada bende takdir etmek istedim. Tebrik ederim ekrana yumruk atanı vesaire normal karşılıyorduk ama ısırmak... Isırmak?
Kauss Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #67 Güleyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Ekranı ısırdım nedir yahu.
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #68 Mis gibi doymadıysanız yanına hemen bir kuşbaşılı kaşarlı sipariş ediyim.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #69
nexTri Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 240 6 Haziran 2020 #70 Bakalım birkaç saate "Isırılmaya dayanıklı güzel aromalı ekran önerisi" gibiainden konular görmeyiz yeni mesajlarda
Bakalım birkaç saate "Isırılmaya dayanıklı güzel aromalı ekran önerisi" gibiainden konular görmeyiz yeni mesajlarda