can akbas11 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 17 16 Ocak 2022 #1 Merhaba ben ekran kayıt edip o videonun linkini oluşturmak istiyorum. Bir de bir ekran kayıt edici önerirseniz sevinirim.
Merhaba ben ekran kayıt edip o videonun linkini oluşturmak istiyorum. Bir de bir ekran kayıt edici önerirseniz sevinirim.
Çözüm armas 16 Ocak 2022 Video'yu bir platforma (YouTube, Facebook'ya da dosya yükleme siteleri vs...) Yüklemeniz lazım. Yüklediğiniz platformda adresini görürsünüz zaten.
Video'yu bir platforma (YouTube, Facebook'ya da dosya yükleme siteleri vs...) Yüklemeniz lazım. Yüklediğiniz platformda adresini görürsünüz zaten.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 16 Ocak 2022 #2 Video'yu bir platforma (YouTube, Facebook'ya da dosya yükleme siteleri vs...) Yüklemeniz lazım. Yüklediğiniz platformda adresini görürsünüz zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Video'yu bir platforma (YouTube, Facebook'ya da dosya yükleme siteleri vs...) Yüklemeniz lazım. Yüklediğiniz platformda adresini görürsünüz zaten.
KS KS can akbas11 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 17 16 Ocak 2022 #3 armas dedi: Video'yu bir platforma (YouTube, Facebook'ya da dosya yükleme siteleri vs...) Yüklemeniz lazım. Yüklediğiniz platformda adresini görürsünüz zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
armas dedi: Video'yu bir platforma (YouTube, Facebook'ya da dosya yükleme siteleri vs...) Yüklemeniz lazım. Yüklediğiniz platformda adresini görürsünüz zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.