Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar bende iPhone 7 Plus var ekran kırık hiç çalışmıyor ekran verileri kurtarmak istiyorum, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023
Arkadaşlar bende iPhone 7 Plus var ekran kırık hiç çalışmıyor ekran verileri kurtarmak istiyorum, ne yapabilirim?
EgeToy Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 bilgisayara bağlayabilsen yaparsın ama bu bilgisayara güven diye şifre soruyor onu yapamazsın. belki yolu vardır bilmiyorum. Artı 0 Eksi
bilgisayara bağlayabilsen yaparsın ama bu bilgisayara güven diye şifre soruyor onu yapamazsın. belki yolu vardır bilmiyorum.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Birden fazla programlar var. Hangisi iyidir bilemem. Bozuk / Düşen iPhone'daki Verileri Kolayca Kurtarma iPhone'umu merdivenlere sert bir şekilde düşürdüm. Bozuk iPhone'dan verilerin nasıl kurtarılacağı konusunda endişeliydim. Neyse ki, sorunu çözmek için bu eksiksiz kılavuzu buldum. www.fonedog.com Artı 0 Eksi
Birden fazla programlar var. Hangisi iyidir bilemem. Bozuk / Düşen iPhone'daki Verileri Kolayca Kurtarma iPhone'umu merdivenlere sert bir şekilde düşürdüm. Bozuk iPhone'dan verilerin nasıl kurtarılacağı konusunda endişeliydim. Neyse ki, sorunu çözmek için bu eksiksiz kılavuzu buldum. www.fonedog.com