Ekranı kırık laptopu monitorden kullanmak

Shouz

Hectopat
Daha fazla  
Elimde eski bir laptop var.
ASUS K53sc saklıyordum ekranı kırılmış monitore de bağlıyorum ama ekran gelmiyor ve Windows da açılmıyor. Ne yapmam gerek, yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 20231203_201536.jpg
    277,2 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, yere düştüyse ekran kartı da hasar almış olabilir.

Güzel kardeşim önce laptop'un içindeki harddisk'e bir işletim sistemi yükle ondan sonra görüntü aktarmaya çalış. Laptop'un harddisk'inde herhangi bir işletim sistemi yokmuş.

Veya laptop'ta bir harddisk bile takılı olmayabilir. Eğer harddisk takılı değilse, önce bir harddisk al ve ona işletim sistemi yükle ve laptop'a tak. Harddisk var ise yine yukarıda dediğimi yap.

Yok hocam panel kırılmış iyi bir yumruk tarzı darbe almış ortadaki çizgiden belli oluyor.

Hocam yatağın altına koymuştum üstüne bir şey koyulmuş herhalde çıtlamış işte ekran HDD'de Windows var diğer laptopumda çalışıyor.

Pardon yazıyı görmemişim. Arkadaşın dediği gibi şu an PC boot modunda yani PC'deki işletim sistemi bozulmuş veya BIOS'da işletim sistemi seçili değil.

Hocam yatağın altına koymuştum üstüne bir şey koyulmuş herhalde çıtlamış işte ekran HDD'de Windows var diğer laptopumda çalışıyor.

Bunun için PC'ye Windows veya başka bir sistem kurmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…