Ekranı kırık samsungs A23'ten görüntü nasıl alınır?

Fatleey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Samsung A23 telefonumun ekranı kırıldı ve dokunmatiği bozuldu. Fakat içerisindekileri başka telefona aktarmak istiyorum. Malum, bunun için ekranı yansıtmak gerek fakat nasıl yapılır, gram bir fikrim yok. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Ekrana görüntü alabiliyor musunuz? Eğer alabilirseniz OTG kablosu ile mouse bağlayabilirsiniz. Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa telefoncuya götürüp geçici ekran takarak içindeki dosyaları flash belleğe atmasını isteyeceksiniz, başka çözüm bilmiyorum ben.

Eğer ekranın görüntüsünü hala görüyorsanız OTG ile mouse bağlamak mümkün iyi bir telefoncuya denk gelirseniz telefon cu da geçici ekran takısın taaki siz verilerinizi taşıyana kadar sonra o ekranı tekrar söker dediğim gibi iyi birine denk gelmelisiniz yoksa dediğiniz gibi yansıtma yapmalısınız.

Ekranın yarısı yok ve dokunmatik takılı kalmış ama yine de deneyeceğim

Ekranın yarısı yok ve dokunmatik takılı kalmış ama yine de deneyeceğim.

Ekranın gözüken kısmıyla geliştirici modunu açıp oradan da USB hata ayıklama modunu açabilirseniz.

İsimli uygulamayla telefonu bilgisayardan istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz.

önceden açmıştım usb ayıklamayı sanırım deniyeyim hemen

sanırım açık değil adb server bulunamadı diyor

Son düzenleme:
Önceden açmıştım USB ayıklamayı sanırım deneyeyim hemen.

Sanırım açık değil ADB server bulunamadı diyor.

Microsof tun Windows cihazım diye bir uygulaması var uzaktan ekranı yansıtıyor PC varsa bir dene PC de Windows cihazım ismin de uygulama Microsoft Store da vardı sanırım telefona da aynısını yüklemen gerek bir de onu dene. Kablolu bağlantı da izin ver gibi şeyler çıkabiliyor onay vermek için de mouse takman gerek ki bu sıkıntı yaratır.

telefonun dokunmatik takılı kalmış mouse taktığımda kendiliğinden dokunmatiğe geri geçiyor, başka çözümü yok mu?

Telefonun dokunmatik takılı kalmış mouse taktığımda kendiliğinden dokunmatiğe geri geçiyor, başka çözümü yok mu?

TWRP varsa TWRP üzerinden alırsın onun harici ekranın yarısı telefoncuya söylesen test ekrani takip kurtarırsın ama minimum 500 tlni alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…