HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.727 Çözümler 49 Yer Bursa Çarşamba 00:00 #11 Fatleey dedi: TWRP nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan yoktur bir şekilde ayarlar üzerinden USB hata ayıklamayı aktif edersen gerisi çok basit.
Fatleey dedi: TWRP nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan yoktur bir şekilde ayarlar üzerinden USB hata ayıklamayı aktif edersen gerisi çok basit.
Fatleey Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 00:05 #12 HakanXD dedi: Bilmiyorsan yoktur bir şekilde ayarlar üzerinden USB hata ayıklamayı aktif edersen gerisi çok basit. Genişletmek için tıkla... öbür mesajda da belirttiğim gibi dokunmatik takılı kalmış o yüzden yapamıyorum
HakanXD dedi: Bilmiyorsan yoktur bir şekilde ayarlar üzerinden USB hata ayıklamayı aktif edersen gerisi çok basit. Genişletmek için tıkla... öbür mesajda da belirttiğim gibi dokunmatik takılı kalmış o yüzden yapamıyorum
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.727 Çözümler 49 Yer Bursa Çarşamba 02:21 #13 Fatleey dedi: Öbür mesajda da belirttiğim gibi dokunmatik takılı kalmış o yüzden yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne derece olduğuna bağlı vantuz tarzı bir şey ile ekran üzerinde olan basıncı dengelemeye calisabilirsin.
Fatleey dedi: Öbür mesajda da belirttiğim gibi dokunmatik takılı kalmış o yüzden yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ne derece olduğuna bağlı vantuz tarzı bir şey ile ekran üzerinde olan basıncı dengelemeye calisabilirsin.
alaca1 Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 337 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Çarşamba 10:55 #14 Maalesef hocam duruma bakılırsa tek çare geçici ekran olmuş gibi.