Çözüldü Ekranı kırılan iPhone'un ekranını bilgisayara yansıtmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Axerayn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM
Arkadaşlar bir tane iPhone XS Max'im vardı. Ekranı yere düşünce bozuldu. Görüntü alamıyorum. Ekran dışında her şeyi çalışıyor. PC'ye bir şekilde ekranını yansıtma şansım var mı acaba (lighting-VGA/HDMItarzı bir şey kullanmadan)?

Çözüm
Arkadaşlar bir tane iPhone XS Max'im vardı. Ekranı yere düşünce bozuldu. Görüntü alamıyorum. Ekran dışında her şeyi çalışıyor. PC'ye bir şekilde ekranını yansıtma şansım var mı acaba (lighting-VGA/HDMItarzı bir şey kullanmadan)?
Windows'ta yansıtma diye bir program var fakat telefondan ekran paylaşımı sekmesine girip bilgisayara bağlanmanız gerekiyor. Benim bildiğim sadece böyle bir şey mümkün. Bunu da zaten yapamazsınız(çünkü ekran yok)
Windows'ta yansıtma diye bir program var fakat telefondan ekran paylaşımı sekmesine girip bilgisayara bağlanmanız gerekiyor. Benim bildiğim sadece böyle bir şey mümkün. Bunu da zaten yapamazsınız(çünkü ekran yok)

Çözüm

Yandık o zaman iCloud mailine oyun hesabım bağlıydı 2-3 tane D:

Neyse başka IPhone'den oturum açıp halletmeye çalışacağım o zaman iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı