Ekranı kırılan Samsung telefondan veriler nasıl alınır?

enestahir23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, babamın telefonu kırıldı ve hem ekran yok hem de USB hata ayıklama kapalı. 2 tane Samsung telefonla Smart Switch denedim ama tam başaramadım nedense. “Bağlanıyor” diyor ve öylece kalıyor. Sebebi kablo olabilir mi?

Bilgisayardan da verilere erişemiyorum, yine sebebi kablo olabilir mi? Ekran yansıtma veya bilgileri çekmem lazım. Ne yapmalıyım?

Android'lerde kablo ile bilgisayara bağladığınızda bildirim düşüyordu diye hatırlıyorum. O bildirimden veri aktarımı seçmeniz lazım ki bilgisayara izin versin erişime. Eğer telefonu kullanmayacaksanız herhangi bir tamirciye götürüp test ekranı taktırıp rahatça dosyalarınızı aktarabilirsiniz. Bazı telefoncular bu tarz şeylerde yardımcı oluyor ama cihazınızı bırakın biz dosyaları kurtarırız derlerse cihazınızı bırakıp gitmeyin çünkü özel hayatın gizliliğine önem vermiyorlar çoğunlukla. Aktaracağınız cihazı eğer yanınızda götürebilirseniz direkt oradan rahatça aktarım yapabilirsiniz.

Merhaba, babamın telefonu kırıldı ve hem ekran yok hem de USB hata ayıklama kapalı. 2 tane Samsung telefonla Smart switch denedim ama tam başaramadım nedense. “bağlanıyor” diyor ve öylece kalıyor. Sebebi kablo olabilir mi?

Bilgisayardan da verilere erişemiyorum, yine sebebi kablo olabilir mi? Ekran yansıtma veya bilgileri çekmem lazım. Ne yapmalıyım?

Bu genelde işçilik gerektiren bir şey verileri alması için sağlam anakarti söküp ayni modele veya benzeyene takıp alabilir ve size verir bu genelde çok masrafli olmaz geçici olarak başka telefona takacak veya isterseniz ekrani yaptirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı