Ekranı kırılmış iPad Air'dan notlar bilgisayara nasıl aktarılır?

lastarchitect

Hectopat
Merhabalar,

Depremde yıkılan ofisimin enkazında iPad Air 4. Nesil cihazımı buldum. Ne hikmetse resmen toprağa dönmüş binadan sadece ekranı tuzla buz olmuş bir vaziyette çıktı, kasasında çizik dahi yok diyebilirim. Haliyle ekranı çalışmıyor fakat renkli ışıklar yanıp sönüyor. Cihazı Windows bilgisayarıma bağlayıp içinden yalnızca notlarımı almam gerekiyor ve ardından iPhone'umu bul ve iCloud'dan çıkış yapıp sıfırlamam gerekiyor. Çünkü cihazı Gürgençler'e değişime vereceğim. Daha önce hiç bu işlemi yapmadım, bilgisi olan biri kısaca tarif edebilirse çok sevinirim.

Sevgiler.

1. iPad'inizi USB kablosu ile Windows bilgisayarınıza bağlayın.
  2. Bilgisayarınızda iTunes programını açın (eğer yüklü değilse indirin ve kurun).
  3. iPad'inizi seçin ve "Yedekle" düğmesine tıklayın.
  4. Yedekleme işlemi tamamlandıktan sonra, iTunes programını kapatın ve iPad'inizi çıkarın.

Linkedin üzerinden paylaşım yapmıştım.
Deprem bölgesinden gelen cihazlara veri kurtarma konusunda
ücretsiz destek veriyoruz. Bize ulaşırsanız, yardımcı olmaya çalışırım..

Geçmiş olsun.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak komple yedekleme değilde yalnızca notlarıma ulaşmak ve bilgisayara çekmek istiyorum. Eğer yedekledikten sonra bilgisayarımda herhangi bir yerden o notlara girip ulaşabileceksem direkt yedekleyebilirim tabii. Ayrıca yedekleme veya direkt notlara ulaştıktan sonra iCloud ve iPhone'umu bul'dan nasıl çıkış yapabilirim hocam ?

Çok incesiniz, Allah razı olsun hocam.

Bu durumda bilgisayardan ulaşamazsınız.
Olası senaryolar;

Anakart sağlam ise ekran değişimi yapılıp, cihaza ulaşılabilir. (Cihazın sıfırlanmaması lazım).
Anakart bozulduysa, chipset üzerinden veri kurtarma yapılabilir,

Bilgisayarınızdan cloud hesabınıza girip, oradan cihazı deaktif edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…