BCSinEVANGELION Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 45 Çözümler 2 8 Kasım 2019 #1 Ekranı nasıl 4:3 yaparım? Sadece oyunlarda değil, bilgisayarın tamamını. Intel Graphic Driver silinmiş, yüklemeye çalışınca hata veriyor. Intel sürücü olmadan nasıl bilgisayarı ve oyunları (Grand theft Auto San Andreas) 4: 3 yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2019
Ekranı nasıl 4:3 yaparım? Sadece oyunlarda değil, bilgisayarın tamamını. Intel Graphic Driver silinmiş, yüklemeye çalışınca hata veriyor. Intel sürücü olmadan nasıl bilgisayarı ve oyunları (Grand theft Auto San Andreas) 4: 3 yaparım?
famous Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 8 Kasım 2019 #2 Masaüstüne sağ tık yapıp görüntü ayarlarına gir oradan değiştir.
BCSinEVANGELION Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 45 Çözümler 2 8 Kasım 2019 #3 famous dedi: Masaüstüne sağ tık yapıp görüntü ayarlarına gir oradan değiştir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek göremiyorum çözünürlük düşürünce de olmuyor black barlar kapatılmış tam ölçeklendiriyor yani ekranı sığdırıyor
famous dedi: Masaüstüne sağ tık yapıp görüntü ayarlarına gir oradan değiştir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek göremiyorum çözünürlük düşürünce de olmuyor black barlar kapatılmış tam ölçeklendiriyor yani ekranı sığdırıyor
famous Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 8 Kasım 2019 #4 BCSinEVANGELION dedi: Öyle bir seçenek göremiyorum çözünürlük düşürünce de olmuyor black barlar kapatılmış tam ölçeklendiriyor yani ekranı sığdırıyor Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlamadım.
BCSinEVANGELION dedi: Öyle bir seçenek göremiyorum çözünürlük düşürünce de olmuyor black barlar kapatılmış tam ölçeklendiriyor yani ekranı sığdırıyor Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlamadım.
BCSinEVANGELION Kilopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 45 Çözümler 2 8 Kasım 2019 #5 famous dedi: Demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ekranı 4:3 yapamıyorum o yani