Ekranı olmayan şifreli telefonu PC'ye bağlamak

OWlON

Centipat
Daha fazla  
GM8 D telefon kullanıyordum. Telefonun ekranı bozuldu ve yeni tel aldım ama bütün önemli bilgilerim hesaplarım o telefonda lakin hiçbirini alamıyorum çünkü telefonumun ekran komple olmadığı için başta çıkan SIM kodu gibi bir desen şifre var onu giremiyorum.
Vysor ile ekranı bağlamayı denedim ve hata ayıklama modu da açık ama telefonun tuşuna basıp açınca çıkan desen şifresi yüzünden telefon açılmadı sayılıyor. Bunu düzeltip telefona girmem lazım yoksa ekranı yansıtıp bilgilerimi alamam. HDMI falan alsam bu telefonlara uyumlu olandan ise yarar mı? Ya da sizin fikriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Aynı telefondan bende de var. Ben hata ayıklama modunu açmıştım ve usb yi bağladığımda otomatik olarak pc görüyor. İçindeki dosyaların hepsine erişebiliyorum. Birde medyayı google drive a eşitlemiştim. Bir seçenek daha var ama olur mu bilmiyorum. GM8 de ki mevcut google hesabınızla yeni kurulum yapacağınız bir telefonda oturum açarak gm8 deki veriyi taşıabilirsiniz. Ben yeni telefona geçince tüm veriyi bu şekilde taşıdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı