Ekranı olmayan telefonu bilgisayara bağlamak

mustafausul311

Centipat
Merhaba, ekranı olmayan telefonumu bilgisayar bağlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum dün akşam kırıldı ekranı söktüm markası J7 Prime yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam kablo ile beraberinde program aracılığı ile bilgisayara telefon ekran görüntüsü gelmezmi.

Hocam az buçuk olsa da görüntü vermiyor mu?

Ekranı hiç yok nasıl kırıldı bende söktüm ekranı yarısı siyah gözüküyordu zaten.

Reis ekran olmadan yapamazsın görüntü paylaşımını açma yerine gitmek için ekran lazım.

Tamam kablo ile beraberinde program aracılığı ile bilgisayara telefon ekran görüntüsü gelmezmi.

Ekranı hiç yok nasıl kırıldı bende söktüm ekranı yarısı siyah gözüküyordu zaten.

Bu benim başıma gelmişti ancak bendeki senaryoda telefonda TWRP yüklüydü. TWRP moduna soktuğumda cihaz direkt olarak dosyalara erişime izin veriyordu.

TWRP yüklüyse deneyebilirsin.

Bu benim başıma gelmişti ancak bendeki senaryoda cihazda TWRP yüklüydü. TWRP moduna soktuğumda cihaz direkt olarak dosyalara erişime izin veriyordu.

TWRP yüklüyse deneyebilirsin.

Yok öyle değil aslında benim telefondaki mesajlara erişmem gerekiyor.

Önceden USB hata ayıklama açmış mıydınız hocam. Eğer açıksa bilgisayara yansıtma yöntemi biliyorum bir tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…