mustafausul311 Decapat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #11 LoTied dedi: Önceden USB hata ayıklama açmış mıydınız hocam. Eğer açıksa bilgisayara yansıtma yöntemi biliyorum bir tane. Genişletmek için tıkla... Evet USB hata ayıklama açık. LoTied dedi: Önceden USB hata ayıklama açmış mıydınız hocam. Eğer açıksa bilgisayara yansıtma yöntemi biliyorum bir tane. Genişletmek için tıkla... Nedir o uygulama bana söyler misiniz? Son düzenleme: 13 Kasım 2024
LoTied dedi: Önceden USB hata ayıklama açmış mıydınız hocam. Eğer açıksa bilgisayara yansıtma yöntemi biliyorum bir tane. Genişletmek için tıkla... Evet USB hata ayıklama açık. LoTied dedi: Önceden USB hata ayıklama açmış mıydınız hocam. Eğer açıksa bilgisayara yansıtma yöntemi biliyorum bir tane. Genişletmek için tıkla... Nedir o uygulama bana söyler misiniz?
LoTied Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #12 scrcyp biraz geciktim kusura bakmayın
mustafausul311 Decapat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #13 LoTied dedi: Scrcyp. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı denedim tıklıyorum açılıp anında kapanıyor uygulama bilgisayarda açılmadı.
LoTied dedi: Scrcyp. Genişletmek için tıkla... Uygulamayı denedim tıklıyorum açılıp anında kapanıyor uygulama bilgisayarda açılmadı.
LoTied Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #14 usb ile telefonu bilgisayara bağladınız mı
mustafausul311 Decapat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #15 LoTied dedi: USB ile telefonu bilgisayara bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet Samsung sürücüsünüde kurdum bilgisayara.
LoTied dedi: USB ile telefonu bilgisayara bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet Samsung sürücüsünüde kurdum bilgisayara.
LoTied Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #16 Telefon ekranından bilgisayarın USB hata ayıklamasını onaylamak gerekiyormuş hocam
mustafausul311 Decapat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #17 LoTied dedi: Telefon ekranından bilgisayarın USB hata ayıklamasını onaylamak gerekiyormuş hocam Genişletmek için tıkla... O zaman olmaz teşekkürler gene de.
LoTied dedi: Telefon ekranından bilgisayarın USB hata ayıklamasını onaylamak gerekiyormuş hocam Genişletmek için tıkla... O zaman olmaz teşekkürler gene de.