ejderfunk Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 296 Çözümler 2 19 Şubat 2022 #1 Herkese merhaba Windows 10 kullanıyorum. Ekranı sağa sola kaydırmak, küçültüp büyütmek vs. için kullanışlı bir program mevcutmu acaba?
Herkese merhaba Windows 10 kullanıyorum. Ekranı sağa sola kaydırmak, küçültüp büyütmek vs. için kullanışlı bir program mevcutmu acaba?
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 19 Şubat 2022 #2 ejderfunk dedi: Herkese merhaba Windows 10 kullanıyorum. Ekranı sağa sola kaydırmak, küçültüp büyütmek vs. için kullanışlı bir program mevcutmu acaba? Genişletmek için tıkla... Ne gibi sağa sola kaydırmak biraz daha açabilir misiniz?
ejderfunk dedi: Herkese merhaba Windows 10 kullanıyorum. Ekranı sağa sola kaydırmak, küçültüp büyütmek vs. için kullanışlı bir program mevcutmu acaba? Genişletmek için tıkla... Ne gibi sağa sola kaydırmak biraz daha açabilir misiniz?
Seyfoo Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #3 Amacın Google ise CTRL +/- ile büyütüp küçültebilir ve CTRL orta scroll up ve down ile yapılabiliyor. Ayrıca CTRL orta Click ile bırakmayarak imlecini sağa sola götürerek ekranı sağa sola çekebilirsin. Yukarı aşağıda oluyor bununla.
Amacın Google ise CTRL +/- ile büyütüp küçültebilir ve CTRL orta scroll up ve down ile yapılabiliyor. Ayrıca CTRL orta Click ile bırakmayarak imlecini sağa sola götürerek ekranı sağa sola çekebilirsin. Yukarı aşağıda oluyor bununla.
ejderfunk Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 296 Çözümler 2 19 Şubat 2022 #4 cilgincocuk34 dedi: Ne gibi sağa sola kaydırmak biraz daha açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... windows görüntüsünü sağa sola kaydırmak istiyorum monitörde o seçenekler yok ama fabrika çıkışı 1mm civarı sola kaymış durumda
cilgincocuk34 dedi: Ne gibi sağa sola kaydırmak biraz daha açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... windows görüntüsünü sağa sola kaydırmak istiyorum monitörde o seçenekler yok ama fabrika çıkışı 1mm civarı sola kaymış durumda
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 19 Şubat 2022 #5 ejderfunk dedi: windows görüntüsünü sağa sola kaydırmak istiyorum monitörde o seçenekler yok ama fabrika çıkışı 1mm civarı sola kaymış durumda Genişletmek için tıkla... Çözünürlük değiştirmeyi denediniz mi?
ejderfunk dedi: windows görüntüsünü sağa sola kaydırmak istiyorum monitörde o seçenekler yok ama fabrika çıkışı 1mm civarı sola kaymış durumda Genişletmek için tıkla... Çözünürlük değiştirmeyi denediniz mi?
ejderfunk Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 296 Çözümler 2 19 Şubat 2022 #6 cilgincocuk34 dedi: Çözünürlük değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim çözünürlükle alakalı değil nvidia denetim masasında kaydırma var ama o çok fazla kaydırıyor.
cilgincocuk34 dedi: Çözünürlük değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim çözünürlükle alakalı değil nvidia denetim masasında kaydırma var ama o çok fazla kaydırıyor.