Ekranımda kararmalar ve görüntü bozulmaları oluyor

674823

Centipat
Arkadaşlar şu an ekran kartım var lakin PSU yetmediği için takmıyorum ve işlemcim i5 7500 olduğu için kendi görüntü bağdaştırıcısı olan Intel HD Graphics 630'u kullanıyor. Bilgisayarı açtığım zaman anlık olarak görüntü bozuluyor ve az önce de ekranın üst tarafı kararıp geldi. Sorun ne olabilir?
Forumlarda dolandığımda aynı bu arkadaşın sorununu yaşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunun kaynağı olabilecek çok fazla seçenek var örneğin onboard üzerinden farklı bir soket çıkışı varsa birde onun ile görüntü almayı deneyin.

Sorunun kaynağı olabilecek çok fazla seçenek var örneğin onboard üzerinden farklı bir soket çıkışı varsa birde onun ile görüntü almayı deneyin.
Maalesef bulunmuyor hocam

Donanımsal sorun var maalesef. Tabii kablo ve monitör sağlam ise.
Hocam GTA 5i igpu ile oynarken bir takılma yok (25-30 fps arası gidip geliyor)

Donanımsal sorun var maalesef. Tabii kablo ve monitör sağlam ise.
Hocam donanımsal sorun ise hangi parçaların değişmesi lazım?

O ekran hayra alamet değil. Dediğim gibi kablo ve monitör sağlamsa IGPU'da sorun var ve yani CPU sorunlu demek.
Hocam diyelim ekran kartını taktım sorun devam eder mi ya da CPU performansında düşüş yaşanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…