Ekranımı biri izliyor olabilir mi?

Hocam bu PC size mi ait?

Bir açık yok gibi hocam USB'den girmemiş, dosya atmamış, link atmamış, e postanız güvende büyük ihtimalle tahmin ediyordur benim kişisel görüşüm bu endişelenecek bir şey yok gibi.

Son olarak hiç ayni local network de bulundunuz mu o arkadaşla.
Bir de Steam adınızı biliyor mu?

Hocam bu 2. Mailim, 2 farklı tarayıcı da açık olduğu için öyle göstermiş ama ana hesabım tek tarayıcıda açık. Evet Steam adımı biliyor. Aynı local networkde bulunduk.

Hocam bu 2. Mailim, 2 farklı tarayıcı da açık olduğu için öyle göstermiş ama ana hesabım tek tarayıcıda açık. Evet Steam adımı biliyor. Aynı local networkde bulunduk.
Endişelenecek bir şey yok büyük ihtimalle dediğiniz gibi, ben yine de telefonu sıfırlarım büyük ihtimal kafam rahat etsin diye.

Hocam bu 2. mailim, 2 farklı tarayıcı da açık olduğu için öyle göstermiş ama ana hesabım tek tarayıcıda açık. Evet Steam adımı biliyor. Aynı local networkde bulunduk.

Steam profiline bakıp görmüştür.
Local network olayı çok karmaşık olur nedeni çok fazla zamana ihtiyaç duyması ve bilgisi olması lazım port taraması, üzerlerinde çalışan servisler vs. onu geçtim serviste bir açıklık bulabile bunu exploit(sızmak) edebilmesi için malware(zararlı yazılım) hazırlaması lazım.

Yani yapamaz. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Size farklı bir hesap ya da bir şirket adınaymış gibi bir mail atıp bir şey indirtmiş olabilir son indirdiğiniz her şeyi bir kontrol edin.

Size farklı bir hesap ya da bir şirket adınaymış gibi bir mail atıp bir şey indirtmiş olabilir son indirdiğiniz her şeyi bir kontrol edin.
Kontrol edeyim ama sanmıyorum, maili sadece doğrulama kodları vs. Girmek için kullanıyorum.

Oyunla alâkalı sahte bir linke hesabımla giriş yapmışım hiç fark etmemiştim sahte olduğunu, aklıma da gelmedi hiç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…