feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 9 Ağustos 2020 #1 Ekranım Beko B22 lb M320 HZ değeri 60 ama MS değerini internette bulamadım nereden öğrenebilirim?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.492 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 9 Ağustos 2020 #2 Aida64 ile panelinizi öğrenip internette arayabilirsiniz.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 9 Ağustos 2020 #3 buradan nereyi internette aratmalıyım?
M Melissss Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Aralık 2020 #4 Monitörünüzün arkasına bakın "model no" görürseniz oradaki No'yu Google'ye yazarsanız monitörünüzün tüm bilgilerini öğrenebilirsiniz.
Monitörünüzün arkasına bakın "model no" görürseniz oradaki No'yu Google'ye yazarsanız monitörünüzün tüm bilgilerini öğrenebilirsiniz.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 23 Aralık 2020 #5 Melissss dedi: Monitörünüzün arkasına bakın "model no" görürseniz oradaki No'yu Google'ye yazarsanız monitörünüzün tüm bilgilerini öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ama hala bulamadım üzerinden uzun zaman geçti yeni monitör aldım. Bulamamın sebebi ise monitör değil televizyon olması.
Melissss dedi: Monitörünüzün arkasına bakın "model no" görürseniz oradaki No'yu Google'ye yazarsanız monitörünüzün tüm bilgilerini öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ama hala bulamadım üzerinden uzun zaman geçti yeni monitör aldım. Bulamamın sebebi ise monitör değil televizyon olması.