Y yasolingo Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 165 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar daha dün hiçbir şey yokken bugün ekran böyle oldu. Açmaya çalışıyordum kendini yeniden başlatıyordu. En son sıfırlamayı önerdi bende sıfırlıyorum ama çok faydası olmayacak gibi. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri IMG_20230609_193521.jpg 378,7 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar daha dün hiçbir şey yokken bugün ekran böyle oldu. Açmaya çalışıyordum kendini yeniden başlatıyordu. En son sıfırlamayı önerdi bende sıfırlıyorum ama çok faydası olmayacak gibi. Yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS Y yasolingo Decapat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 165 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #11 624739 dedi: Ekran kartı muhtemelen ömrünü doldurmuş, işlemciden görüntü alabiliyorsanız eğer sorun ekran kartında. Genişletmek için tıkla... Sisteme giriş yapamıyorum ki. Windows ekranında hata verip yeniden başlıyor veya onarıma başlıyor sıfırlama yaparken hata verdi zaten. Artı 0 Eksi
624739 dedi: Ekran kartı muhtemelen ömrünü doldurmuş, işlemciden görüntü alabiliyorsanız eğer sorun ekran kartında. Genişletmek için tıkla... Sisteme giriş yapamıyorum ki. Windows ekranında hata verip yeniden başlıyor veya onarıma başlıyor sıfırlama yaparken hata verdi zaten.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 9 Haziran 2023 #12 yasolingo dedi: Sisteme giriş yapamıyorum ki. Windows ekranında hata verip yeniden başlıyor veya onarıma başlıyor sıfırlama yaparken hata verdi zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkarıp VGA/DVI/HDMI kablosunu anakart soketine bağladıktan sonra bilgisayarı çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
yasolingo dedi: Sisteme giriş yapamıyorum ki. Windows ekranında hata verip yeniden başlıyor veya onarıma başlıyor sıfırlama yaparken hata verdi zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkarıp VGA/DVI/HDMI kablosunu anakart soketine bağladıktan sonra bilgisayarı çalıştırmayı deneyin.