Ekranın hafif kırmızı olması

Kabloyu oynat eğer görüntü düzelirse kabloda sorun var demektir. Programın bu renk olmadığına emin misin ? Windows çubuğunda herhangi bir renk kırmızı renk görünmüyor.
1. cisi Programın malesef normal rengi değil 2. cisi dün kabloları çıkarıp taktım oyunda iken bir fotoğraf atabilirim .

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar başka vga kablosuyla denedim malesef olmadı hatta başka bilgisayarda denedim malesef bir pozitif sonuç vermedi.

Ekran kartından kaynaklı sorun gibi. Öncelikle harici ekran kartını biosdan devre dışı bırakabiliyorsan bırak yoksa da harici ekran kartını çıkartıp onboard olarak sistemi açmayı dene.

Başka bilgisayarda denedim malesef bir pozitif sonuç vermedi.

Başka bilgisayarda da denemiş. Sorunun ekran kartında olmayacağını düşünüyorum.

Başka bilgisayarda da denemiş. Sorunun ekran kartında olmayacağını düşünüyorum.

Aynen gittim komsumuzun bilgisayarından denedim kırmızılık var... + Sistem yeni sistem VGA dönüştürücü kullanıyorum ama komsumuzdaki direk VGA cıkıslı onların kablosuyla denedim üstelik... Öz ve kısa monitör gidici simdiden Allah rahmet Eylesin: D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı