Ekranın istenilen yerinin video kaydını almak

Gordon Freedos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Ekranın sadece kendi seçeceğim bir bölümünün videosunu almak için hangi programı kullanabilirim? Bu bahsettiğim özellik Bandicam programında var fakat lisansı 39 $ ve çok pahalı geldi. Demosu ekrana reklam çıkarıyor. Korsan sürüm de kullanmak istemiyorum.

Lafın özü, yukarıda belirttiğim özelliği olan ücretsiz veya lisansı hesaplı olan bir program var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ekranın sadece kendi seçeceğim bir bölümünün videosunu almak için hangi programı kullanabilirim? Bu bahsettiğim özellik Bandicam programında var fakat lisansı 39 $ ve çok pahalı geldi. Demosu ekrana reklam çıkarıyor. Korsan sürüm de kullanmak istemiyorum.

Lafın özü, yukarıda belirttiğim özelliği olan ücretsiz veya lisansı hesaplı olan bir program var mı?

Teşekkürler.
Hocam ekran kaydı programları her yerde, nasıl bulamadınız anlamadım :D.
Sanırım Win10 için XBOX Game Bar içinde vardı fakat daha önce denemedim.
Ben Format Factory adlı format dönüştürücüsü içinde gelen Format Recorder yazılımını kullanıyorum.

GIF olarak almak isterseniz ShareX de kullanabilirsiniz.

Hocam ekran kaydı programları her yerde, nasıl bulamadınız anlamadım :D.
Sanırım Win10 için XBOX Game Bar içinde vardı fakat daha önce denemedim.
Ben Format Factory adlı format dönüştürücüsü içinde gelen Format Recorder yazılımını kullanıyorum.
Evet hocam her yerdeler. Fakat, ben yukarıda yazdığım özelliğe sahip bir program arıyorum.

Recep Baltaş'ın cevabına istinaden OBS'in özelliklerini kurcalayacağım.

Evet hocam her yerdeler. Fakat, ben yukarıda yazdığım özelliğe sahip bir program arıyorum.

Recep Baltaş'ın cevabına istinaden OBS'in özelliklerini kurcalayacağım.
Ben olsam ben de kurcalardım :D.
E sonuç ne hocam?
Bu arada Format Factory iyi bir dönüştürücüdür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı