Bedirhann Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 92 9 Aralık 2018 #1 Counter-Strike : Global Offensive oyunundan çıktıktan sonra bir anda çoğu uygulama ve oyun böyle oluyor, sorunu çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2018
Counter-Strike : Global Offensive oyunundan çıktıktan sonra bir anda çoğu uygulama ve oyun böyle oluyor, sorunu çözemedim.
Madox Kilopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 252 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2018 #2 Ekran kartı sürücünüz güncel mi ?
Bedirhann Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 92 9 Aralık 2018 #3 Madox dedi: Ekran kartı sürücünüz güncel mi ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü en son sürümü yüklü ancak yazılımını açmaya çalışırken hatayla karşılaşıyorum. DDU ile sürücüleri kaldırdım ve tekrar indirmeye çalıştığımda bu hata ile karşılaştım Son düzenleme: 9 Aralık 2018
Madox dedi: Ekran kartı sürücünüz güncel mi ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsü en son sürümü yüklü ancak yazılımını açmaya çalışırken hatayla karşılaşıyorum. DDU ile sürücüleri kaldırdım ve tekrar indirmeye çalıştığımda bu hata ile karşılaştım