Ekranın Oyun Oynarken Donuyor

Leothin

Kilopat
Evet arkadaşlar iyi günler. Bilgisayarımı alalı daha iki hafta olmadı. Düne kadar bilgisayarda oyun oynarken ya da herhangi bir şey yaparken bir problem yoktu. Sorunum dün başladı, oyun oynarken ekran bir anda dondu. Fakat ekranda donuk gördüğüm şey oyun ekranı değil bir renkti, klavye ve fare çalışmıyordu. Bilgisayarı sadece kasadaki Power düğmesinden kapatabildim. Bugün daha 1 saat önce aynı şey yine oldu. Bu sefer kahverengi bir ekranda dondu. Sorun ne olabilir? Sistemim daha 2 haftalık bir sistem teşekkürler. Sistem bilgilerim:

• Ekran Kartı: Amd Radeon RX 570 8 GB
  • İşlemci: Ryzen 5 2500x
  • AnaKart: Msi A320M Pro-E
  • GüçKaynağı: Quark 500W

Son düzenleyen: Moderatör:
Ctrl+Alt+Delete yapın arka planda oyun kapatn veya Alt+F4 çekin. Kapatıktan sonra oyunun setup dosyasından oyunu tekrar kurun. Olmazsa tekrar bilgilendirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donduğunda klavye ve mousede donuyor maalesef yapamıyorum.

İki ihtimal: ekran kartı veya PSU sorunu. Quark marka PSU'yu ilk defa duydum... Ekran kartında OC varsa kaldırın. Sorun devam ederse başka bir ekran kartı ile deneyin. Sistem kapansaydı PSU derdim ama donmada genelde ekran kartı sorunudur. Yine de PSU'nuzun kaliteli olduğunu düşünmüyorum.

OC işlerinden pek anlamam ve zaten yapmadımda. Fakat ekran kartının kutusunda OC edition yazıyor. Ekran kartı direkt olarak OC ile gelmiş olabilir mi? Dediğiniz gibi PSU'm kaliteli değil sanırım.

Hangi windows sürümünü kullanıyorsun windows 10 1903 yüklediğimde ekran kartı sürücülerini tanımıyordu ve benim pc de donuyordu .

Hangi windows sürümünü kullanıyorsun windows 10 1903 yüklediğimde ekran kartı sürücülerini tanımıyordu ve benim pc de donuyordu .
1709 sürümüm
Kurcalamadan garantiye yollayın. Üzerinede lafınızı esirgemeden, boy,boy yazdığınız uzun süre test ediyoruz sözünüz bu muydu ? Diye.
haklısınız aldığıma şuan pişmanım keşke daha detaylı bir araştırma yapsaydım.
Maalesef sorun bugünde tekrar etti. CS:GO oynarken ana menüde bir anda dondu. Bu sefer açık mavi bir ekranda dondu. PC'yi yine power düğmesinden kapatabildim. Neyden kaynaklanıyor arkadaşlar çıldırmak üzereyim daha 2 haftalık bir sistem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…