P PinkyCementery Hectopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 5 2 Ağustos 2024 #1 Ekranımın sağ altında ekteki gibi işaretler çıktı. Nedeninin Truckers MP'den olduğunu düşünüyorum. En son onu oynamıştım kapa aç yaptığım halde devam ediyor.
Ekranımın sağ altında ekteki gibi işaretler çıktı. Nedeninin Truckers MP'den olduğunu düşünüyorum. En son onu oynamıştım kapa aç yaptığım halde devam ediyor.
Çözüm arasmaras 2 Ağustos 2024 GeForce Experience'tan kaynaklanıyor Alt ve Z tuşuna bas son 30 saniyeyi kaydet gibi bir seçenek var onu kapat gidecektir.
GeForce Experience'tan kaynaklanıyor Alt ve Z tuşuna bas son 30 saniyeyi kaydet gibi bir seçenek var onu kapat gidecektir.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.892 Çözümler 38 Yer 東京 2 Ağustos 2024 #2 GeForce Experience'tan kaynaklanıyor Alt ve Z tuşuna bas son 30 saniyeyi kaydet gibi bir seçenek var onu kapat gidecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
GeForce Experience'tan kaynaklanıyor Alt ve Z tuşuna bas son 30 saniyeyi kaydet gibi bir seçenek var onu kapat gidecektir.
KS KS P PinkyCementery Hectopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 5 2 Ağustos 2024 #3 arasmaras dedi: GeForce Experience'tan kaynaklanıyor alt ve Z tuşuna bas son 30 saniyeyi kaydet gibi bir seçenek var onu kapat gidecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
arasmaras dedi: GeForce Experience'tan kaynaklanıyor alt ve Z tuşuna bas son 30 saniyeyi kaydet gibi bir seçenek var onu kapat gidecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.