H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Mart 2021 #1 Birkaç program denedim fakat lisans istediği için ekranda reklamı çıktı. Ücretsiz olarak bir program var mı? Tek bir kerelik kullanacağım için lisansla uğraşmak istemiyorum.
Birkaç program denedim fakat lisans istediği için ekranda reklamı çıktı. Ücretsiz olarak bir program var mı? Tek bir kerelik kullanacağım için lisansla uğraşmak istemiyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 15 Mart 2021 #2 OBS programını denediniz mi?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 15 Mart 2021 #3 Snagit var crackli hali de mevcut.
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #4 Win+G tuşu ile gayet kaliteli ve akıcı bir görüntü kaydı almıştım ben. Onu denediniz mi? Programa gerek yok, Windows 10'un kendi özelliği.
Win+G tuşu ile gayet kaliteli ve akıcı bir görüntü kaydı almıştım ben. Onu denediniz mi? Programa gerek yok, Windows 10'un kendi özelliği.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Mart 2021 #5 nickimyokbenim dedi: Win+G tuşu ile gayet kaliteli ve akıcı bir görüntü kaydı almıştım ben. Onu denediniz mi? Programa gerek yok, Windows 10'un kendi özelliği. Genişletmek için tıkla... Bunları biliyorum. Bana seçtiğim alanın kaydını alan bir program lazımdı fakat hallettim.
nickimyokbenim dedi: Win+G tuşu ile gayet kaliteli ve akıcı bir görüntü kaydı almıştım ben. Onu denediniz mi? Programa gerek yok, Windows 10'un kendi özelliği. Genişletmek için tıkla... Bunları biliyorum. Bana seçtiğim alanın kaydını alan bir program lazımdı fakat hallettim.