Ekranın siyah olup düzelmesi normal midir?

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Bugün bilgisayarı garantiden teslim aldım, parçalarda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Ekran kartı yazılımlarını tekrardan kurup BIOS'u güncellediklerini söylediler bende bilgisayarı teslim aldım fakat böyle zaman zaman ekran bazen siyah oluyor ama 1 saniye sürmüyor, sonra bir şey olmadan devam ediyor. Sürekli yaşamıyorum, bu normal bir şey mi arada sırada yaşamak yoksa parçalarda bir sorun mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabii ki normal değil hocam.

Ekran karardığı zaman sesli bildirim geliyor mu? Yani bir donanım takılıp çıkarılmış gibi? Gelmiyorsa sorun driver olabilir. PC formatlanmadıysa temiz driver kurulumu deneyin.

Bu konuyu açmamın sebebi bilgisayar başında değildim geldiğimde Discord açıktı Discord içerisinden bir işlem yaptım bir anda böyle görüntü rengi gitti geldi. Arada sırada bilgisayar başından uzakta olup geldiğim zaman ekrana tıklayınca mouse ile yaşıyorum.

Ekran karardığı zaman sesli bildirim geliyor mu? Yani bir donanım takılıp çıkarılmış gibi? Gelmiyorsa sorun driver olabilir. PC formatlanmadıysa temiz driver kurulumu deneyin.

Bildirim gelmiyor. Garantiye yolladım herhangi bir sorun olmadığı söylendi donanımsal. Yazılımsal ise formatlanıp Drive yenilenmesi olmuş hem de BIOS güncellenmesi.

Bir de başka bir durum aklıma geldi adamlar driver ve BIOS güncellemesini farklı bir SSD ile yaptılar eski SSD ile ben eve gelince yeni aldığım SSD'yi taktım kullanmaya başladım bu durum eski driver veya BIOS sürümüne dönmüş olabilir mi?

Son düzenleme:

SSD ile BIOS güncellemesi farklı şeyler fakat driver SSD ile alakalı. Siz yeni aldığınız SSD'ye GPU driver kurdunuz mu?

Nasıl yapacağım? Şimdi internetten 3060 için uygun driveri buldum fakat nasıl temiz kurulum yaparım bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…