F Flow55 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 PC 1 yıldır kurulu değildi, kurdum ve ekranın sol tarafı siyah. Bazen olmuyor bazen oluyor. Nasıl cozerim?
PC 1 yıldır kurulu değildi, kurdum ve ekranın sol tarafı siyah. Bazen olmuyor bazen oluyor. Nasıl cozerim?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.241 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Flow55 dedi: PC 1 yıldır kurulu değildi, kurdum ve ekranın sol tarafı siyah. Bazen olmuyor bazen oluyor. Nasıl cozerim? Eki Görüntüle 1832225 Genişletmek için tıkla... Monitör çözünürlüğünü kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
Flow55 dedi: PC 1 yıldır kurulu değildi, kurdum ve ekranın sol tarafı siyah. Bazen olmuyor bazen oluyor. Nasıl cozerim? Eki Görüntüle 1832225 Genişletmek için tıkla... Monitör çözünürlüğünü kontrol ettiniz mi?
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 Ekran ayarlarından çözürlügü yükseltin bilmiyorsanız YouTube'a ekran çözürlügü nasıl ayarlanır diye yazın. Artı 0 Eksi
Ekran ayarlarından çözürlügü yükseltin bilmiyorsanız YouTube'a ekran çözürlügü nasıl ayarlanır diye yazın.
KS KS F Flow55 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 Kanka onu da yapıyorum ama gene aç kapa yapınca düzeliyor mesela onerılendeyken de oluyor bir altı yapınca düzeliyor bir altındaykinden olunca da önerilene çekiyorum nasıl tamamen düzelteceğim. Artı 0 Eksi
Kanka onu da yapıyorum ama gene aç kapa yapınca düzeliyor mesela onerılendeyken de oluyor bir altı yapınca düzeliyor bir altındaykinden olunca da önerilene çekiyorum nasıl tamamen düzelteceğim.