Ekranlı sıvı soğutucuların ekranlarının bağlantısı nasıl yapılır?

Ichigoat_46

Femtopat
Daha fazla  
Kendi bilgisayarım için alacağım yeni sıvı soğutucum ekranlı olacak fakat ben ekranının bağlantısını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Kendi bilgisayarım için alacağım yeni sıvı soğutucum ekranlı olacak fakat ben ekranının bağlantısını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
LCD ekranlı ise genelde Anakart üzerindeki USB girişlerinden birine takılıyor. Anakart ve soğutucu modeli nedir?

Örnek:

LCD ekranlı ise genelde Anakart üzerindeki USB girişlerinden birine takılıyor. Anakart ve soğutucu modeli nedir?

Örnek:

Eki Görüntüle 2599033
Anakartım Asus Prime B650M-R
Soğutucu Dragos AquaForge 360
Ve bir sorum daha var normalde ben bilgisayarımı toplama olarak almıştım ve fanlarım PSU dan çıkan çoğaltıcıya takılıydı ben bu fanları geri anakarta bağladım ve anakartımda başka fan girişi kalmadı sıvı soğutucunun pompasını PSU dan çıkan çoğaltıcıya taksam sıkıntı olur mu

Sıvı soğutmanın şu kablosunu anakartın şuarsına takacaksın:

İkisinden birisi olur.

Çoğaltıcıya neden takacaksınız ki? CPU girişi zaten sıvı soğutmanın fanları için var. Pompayı da herhangi bir fan girişine bağlayacaksınız.

O kasanın fanlarını anakarta takmayın. Sıvı soğutmanın pompasını ve fanlarını anakarta bağlayın ekstra 1 tane kalan girişe bağlayın herhangi bir fanı. Çoğaltıcıya takmayın pompayı ve radyatörün fanlarını.

Sadece pompayı PSU ya takmakta sıkıntı oluyor mu

Pek önermem. Pompa'nın sürekli tam güçte çalışması iyi değil. Ömrü azalır o şekilde.
Pompayı çoklayıcı ile anakarta bağlasak sıkıntı olur mu çünkü anakartımda yeterli giriş yok ve fanlarım çok sesli çalışıyor tüm gücünde çalışmaması için anakarta bağlıyorum pompayı da onlarla beraber 3lü çoklayıcı ya bağlasam sıkıntı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…