Ekrem İmamoğlu: Masadan çıkacak kararın en çalışkan neferi ben oluyorum

En başından beri olması gereken aday zaten Ekrem İmamoğlu idi.

Ekrem İmamoğlu’nun anketlerde de çıkan yüksek oy oranı, siyasi aktifliği, genç yaşı ve modern dünyayı kavrayabilmesi seçmen için ciddi bir umut vaadediyor.

Demek ki hafızalara kazınan “Gençliğimiz var” anının devamı gelecek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak sosyal medyada trollerin en fazla saldırmış olduğu ismin kendisinin olması ile de anlaşılabileceği üzere:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İmamoğlu'nun aday yapılacağını herkes biliyordu zaten. Asıl sıkıntı İmamoğlu'nun Tayyip'in muadili olması. Tayyip v2.0 gelecek, hazır olun Türkiye.

İmamoğlu'nun aday yapılacağını herkes biliyordu zaten. Asıl sıkıntı İmamoğlu'nun Tayyip'in muadili olması. Tayyip v2.0 gelecek, hazır olun Türkiye.
Katılıyorum.. Gençlik zamanları bayağı bir benziyor Tayyip ile. Fakat ben Ekrem İmamoğlu aday olursa maalesef yine Tayyip'in seçimi kazanacağını düşünüyorum.

Mansur Yavaşın iyi bir siyaset ve cumhurbaşkanlığı yapabileceğini düşünmüyorum.

Tayyip v2 ile alakası yok Siz nasıl benzettiniz anlamadım. Zaten fikirleri tamamen zıt olan biri nasıl v2 olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…