fatihege Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 60 14 Ekim 2020 #101 Adem Yıldız_ dedi: Hayir. Hiç de pişman degiller. Ufak at ufak. Genişletmek için tıkla... Nasıl pişman değiller. Twitter'da, Instagram'da, Facebook'ta gördük iskinin gönderdiği faturaları. Adam hiç kullanmamış ama faturada 200 TL yazıyor. Adem Yıldız_ dedi: Burada bırakıyorum. 14 Yasin'da bir çocukla ugrasamam. Genişletmek için tıkla... Bende sizin gibi yalana inananlarla uğraşamam
Adem Yıldız_ dedi: Hayir. Hiç de pişman degiller. Ufak at ufak. Genişletmek için tıkla... Nasıl pişman değiller. Twitter'da, Instagram'da, Facebook'ta gördük iskinin gönderdiği faturaları. Adam hiç kullanmamış ama faturada 200 TL yazıyor. Adem Yıldız_ dedi: Burada bırakıyorum. 14 Yasin'da bir çocukla ugrasamam. Genişletmek için tıkla... Bende sizin gibi yalana inananlarla uğraşamam
1 187412 Megapat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 14 Ekim 2020 #102 fatihege dedi: Ben neyin ne olduğunu kavrayabilecek yaştayım. Asıl benden büyük olupta teröre laf etmeye çekinenlere oy verenler düşünsün. Genişletmek için tıkla... Zaten teröristle fotoğraf çektirip saygınlıkla hitap edenler de "sözde vatan hainleri".
fatihege dedi: Ben neyin ne olduğunu kavrayabilecek yaştayım. Asıl benden büyük olupta teröre laf etmeye çekinenlere oy verenler düşünsün. Genişletmek için tıkla... Zaten teröristle fotoğraf çektirip saygınlıkla hitap edenler de "sözde vatan hainleri".
KusanagiKyo Kilopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 327 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #103 Maaş yatmış anlaşılan. @fatihege
GoktuKaya Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #104 @Emir M. Konu bambaşka yerlere gidiyor.
1 187412 Megapat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 14 Ekim 2020 #105 KusanagiKyo dedi: Maaş yatmış anlaşılan. @fatihege Genişletmek için tıkla... Daha çok özgüvensizliğini fanatiklik yaparak kapatma diyelim, 14 yaşında para vereceklerini sanmam.
KusanagiKyo dedi: Maaş yatmış anlaşılan. @fatihege Genişletmek için tıkla... Daha çok özgüvensizliğini fanatiklik yaparak kapatma diyelim, 14 yaşında para vereceklerini sanmam.
KusanagiKyo Kilopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 327 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #106 GoktuKaya dedi: @Emir Dayı Konu bambaşka yerlere gidiyor. Genişletmek için tıkla... Giderse gitsin. Rahatsız olduysan laf yetiştiremeyeceksen çık konudan.
GoktuKaya dedi: @Emir Dayı Konu bambaşka yerlere gidiyor. Genişletmek için tıkla... Giderse gitsin. Rahatsız olduysan laf yetiştiremeyeceksen çık konudan.
fatihege Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 60 14 Ekim 2020 #107 187412 dedi: Zaten teröristle fotoğraf çektirip saygınlıkla hitap edenler de "sözde vatan hainleri". Genişletmek için tıkla... sanırım fetöyü diyorsun Her hain bir dost olarak görünür... o okullar, kurslar vs. açıp Erdoğan'ın güvenini kazandı Erdoğan'da bir aralar ona saygı gösterdi ama dost bildiği sırtından vurdu. Sen olsan sende güvenirdin. Kimse kimseyi kandırmasın
187412 dedi: Zaten teröristle fotoğraf çektirip saygınlıkla hitap edenler de "sözde vatan hainleri". Genişletmek için tıkla... sanırım fetöyü diyorsun Her hain bir dost olarak görünür... o okullar, kurslar vs. açıp Erdoğan'ın güvenini kazandı Erdoğan'da bir aralar ona saygı gösterdi ama dost bildiği sırtından vurdu. Sen olsan sende güvenirdin. Kimse kimseyi kandırmasın
N nyan_chicken Centipat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #108 Akbili düşüreceğim dedikten sonra zam getiren birisi.
GoktuKaya Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #109 KusanagiKyo dedi: Giderse gitsin. Rahatsız olduysan laf yetiştiremeyeceksen çık konudan. Genişletmek için tıkla... Boş yapma. Konuyla alakası olmayan başka konulara giriliyor.
KusanagiKyo dedi: Giderse gitsin. Rahatsız olduysan laf yetiştiremeyeceksen çık konudan. Genişletmek için tıkla... Boş yapma. Konuyla alakası olmayan başka konulara giriliyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Ekim 2020 #110 fatihege dedi: İmamoğluna oy verenlerin pişmanlıklarınıda gördük. Gelen faturaları nasıl ödeyeceklerini düşünüyorlardı bir ara. Bilmiyorum çare buldular mı? Genişletmek için tıkla... Oy verdim ve hiç pişman değilim. Rantı kesmesi bile yeter. Sen bir trolsün ve burada trollere yer yok.
fatihege dedi: İmamoğluna oy verenlerin pişmanlıklarınıda gördük. Gelen faturaları nasıl ödeyeceklerini düşünüyorlardı bir ara. Bilmiyorum çare buldular mı? Genişletmek için tıkla... Oy verdim ve hiç pişman değilim. Rantı kesmesi bile yeter. Sen bir trolsün ve burada trollere yer yok.