N nyan_chicken Centipat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #111 Ekonomiyi yöneten damat ferit tahtından indirilmeli. Onun dışında ben şu anki yönetimden memnunum.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 14 Ekim 2020 #112 256386 dedi: İllaki ufak da olsa siyaset'e girilcektir biliyorum konuda. Ama elimizden geldiğince siyasete girmemeye çalışalım. Bildiğiniz gibi 1 yıl + 3-4 ay gibi bir süredir ibb başkanı. Sizce nasıl bir yönetimi var ve beklentilerinizi karşıladı mı? Genişletmek için tıkla... Daha iyi olabilir.
256386 dedi: İllaki ufak da olsa siyaset'e girilcektir biliyorum konuda. Ama elimizden geldiğince siyasete girmemeye çalışalım. Bildiğiniz gibi 1 yıl + 3-4 ay gibi bir süredir ibb başkanı. Sizce nasıl bir yönetimi var ve beklentilerinizi karşıladı mı? Genişletmek için tıkla... Daha iyi olabilir.
Cebrail yalcin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 14 Ekim 2020 #113 Konu buna donecek heberiniz olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konu buna donecek heberiniz olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KusanagiKyo Kilopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 327 Çözümler 1 14 Ekim 2020 #114 GoktuKaya dedi: Boş yapma. Konuyla alakası olmayan başka konulara giriliyor. Genişletmek için tıkla... Sen boş yapma. Konunun nereye gidip gitmediği sana mı kaldı? Rahatsız olduysan çık konudan. 187412 dedi: Daha çok özgüvensizliğini fanatiklik yaparak kapatma diyelim, 14 yaşında para vereceklerini sanmam. Genişletmek için tıkla... 14 yaşında mı? Vay babam vay. Kesin ana babasının laflarını alıp bize satıyordur o zaman.
GoktuKaya dedi: Boş yapma. Konuyla alakası olmayan başka konulara giriliyor. Genişletmek için tıkla... Sen boş yapma. Konunun nereye gidip gitmediği sana mı kaldı? Rahatsız olduysan çık konudan. 187412 dedi: Daha çok özgüvensizliğini fanatiklik yaparak kapatma diyelim, 14 yaşında para vereceklerini sanmam. Genişletmek için tıkla... 14 yaşında mı? Vay babam vay. Kesin ana babasının laflarını alıp bize satıyordur o zaman.