MadSec Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 44 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CBÜ/Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi 12 Haziran 2021 #1 Selamlar. Kulaklığı yeni aldım ancak EQ ayarı yapmazsam sesi aşırı kötü çıkıyor. EQ ayarından hiç anlamıyorum. Öneriniz varsa alabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2021
Selamlar. Kulaklığı yeni aldım ancak EQ ayarı yapmazsam sesi aşırı kötü çıkıyor. EQ ayarından hiç anlamıyorum. Öneriniz varsa alabilirim.
Mitmit34 Kilopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 523 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #2 Şu şekilde gayet iyi bir ses veriyor Dosya Ekleri eq.png 416,6 KB · Görüntüleme: 108
MadSec Kilopat Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 44 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CBÜ/Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi 7 Temmuz 2021 #3 Mitmit34 dedi: Şu şekilde gayet iyi bir ses veriyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Deneye deneye bana göre en iyi ayarın bu olduğuna karar verdim:
Mitmit34 dedi: Şu şekilde gayet iyi bir ses veriyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Deneye deneye bana göre en iyi ayarın bu olduğuna karar verdim: