Eksen bilgisayar Doom keyi nasıl alınır?

mübarekt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yakında sistem toplayacağım. Alacağım Asus anakartla beraber Doom oyun keyi verileceği söyleniyor. Eksen bilgisayardan alacağım Mecidiyeköy şubesinden alacağım için key bana nasıl verilecek cevaplarsanız sevinirim biraz acil

Son düzenleyen: Moderatör:
Kodu Asus'a mail atarak alacaksınız diye biliyorum.
Nasıl yani ? Anakartı alıp aldım diye mail mi atacağım? Asus neden aldığıma inansın ki? Gerçekten önemli ona göre anakart alacağım lütfen cevaplayın

Ürünü aldığın firmadan doom lisans anahtarı isteyip gelen lisans anahtarı ile resimdeki işlemleri yapıyorsun.

Hediye DOOM oyun kodunu nasıl alman gerektiğini ve oyunu nasıl kuracağın bilgileri aşağıdaki tabloda anlatılmaktadır.

Dosya Ekleri

• DOOM.jpg
    278,4 KB · Görüntüleme: 132
Ya içinde kod verilir ya da faturanın resmini Asus'a mail olarak gönderirsin onlar sana oyun kodu verir.
Anakartın üzerinde serial numara gibi bir şey var. O numarayı yolluyorsunuz kod size geliyor.
Hepinize çok teşekkürler Şu an çok mutlu oldum. Anladım zaman ayırdığınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…