M mübarekt Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar merhaba yakında sistem toplayacağım. Alacağım Asus anakartla beraber Doom oyun keyi verileceği söyleniyor. Eksen bilgisayardan alacağım Mecidiyeköy şubesinden alacağım için key bana nasıl verilecek cevaplarsanız sevinirim biraz acil Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2016
Arkadaşlar merhaba yakında sistem toplayacağım. Alacağım Asus anakartla beraber Doom oyun keyi verileceği söyleniyor. Eksen bilgisayardan alacağım Mecidiyeköy şubesinden alacağım için key bana nasıl verilecek cevaplarsanız sevinirim biraz acil
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2016 #2 Kodu Asus'a mail atarak alacaksınız diye biliyorum.
M mübarekt Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Kodu Asus'a mail atarak alacaksınız diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Anakartı alıp aldım diye mail mi atacağım? Asus neden aldığıma inansın ki? Gerçekten önemli ona göre anakart alacağım lütfen cevaplayın Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2016
JaroxJamaica dedi: Kodu Asus'a mail atarak alacaksınız diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ? Anakartı alıp aldım diye mail mi atacağım? Asus neden aldığıma inansın ki? Gerçekten önemli ona göre anakart alacağım lütfen cevaplayın
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2016 #4 Anakartın üzerinde serial numara gibi bir şey var. O numarayı yolluyorsunuz kod size geliyor.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 25 Haziran 2016 #5 Ya içinde kod verilir ya da faturanın resmini Asus'a mail olarak gönderirsin onlar sana oyun kodu verir.
Ya içinde kod verilir ya da faturanın resmini Asus'a mail olarak gönderirsin onlar sana oyun kodu verir.
ProtectYourself Hectopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 237 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2016 #6 Ürünü aldığın firmadan doom lisans anahtarı isteyip gelen lisans anahtarı ile resimdeki işlemleri yapıyorsun. Hediye DOOM oyun kodunu nasıl alman gerektiğini ve oyunu nasıl kuracağın bilgileri aşağıdaki tabloda anlatılmaktadır. Dosya Ekleri DOOM.jpg 278,4 KB · Görüntüleme: 132
Ürünü aldığın firmadan doom lisans anahtarı isteyip gelen lisans anahtarı ile resimdeki işlemleri yapıyorsun. Hediye DOOM oyun kodunu nasıl alman gerektiğini ve oyunu nasıl kuracağın bilgileri aşağıdaki tabloda anlatılmaktadır.
M mübarekt Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2016 #7 ProtectYourself dedi: Ürünü aldığın firmadan doom lisans anahtarı isteyip gelen lisans anahtarı ile resimdeki işlemleri yapıyorsun. Hediye DOOM oyun kodunu nasıl alman gerektiğini ve oyunu nasıl kuracağın bilgileri aşağıdaki tabloda anlatılmaktadır. Genişletmek için tıkla... Saykopat dedi: Ya içinde kod verilir ya da faturanın resmini Asus'a mail olarak gönderirsin onlar sana oyun kodu verir. Genişletmek için tıkla... Lazoğlu61 dedi: Anakartın üzerinde serial numara gibi bir şey var. O numarayı yolluyorsunuz kod size geliyor. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkürler Şu an çok mutlu oldum. Anladım zaman ayırdığınız için teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2016
ProtectYourself dedi: Ürünü aldığın firmadan doom lisans anahtarı isteyip gelen lisans anahtarı ile resimdeki işlemleri yapıyorsun. Hediye DOOM oyun kodunu nasıl alman gerektiğini ve oyunu nasıl kuracağın bilgileri aşağıdaki tabloda anlatılmaktadır. Genişletmek için tıkla... Saykopat dedi: Ya içinde kod verilir ya da faturanın resmini Asus'a mail olarak gönderirsin onlar sana oyun kodu verir. Genişletmek için tıkla... Lazoğlu61 dedi: Anakartın üzerinde serial numara gibi bir şey var. O numarayı yolluyorsunuz kod size geliyor. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkürler Şu an çok mutlu oldum. Anladım zaman ayırdığınız için teşekkürler
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2016 #8 Önemli değil yardımcı olduysak ne mutlu bize.
M mübarekt Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2016 #9 Lazoğlu61 dedi: Önemli değil yardımcı olduysak ne mutlu bize. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yardımcı oldunuz enayi gibi arıyordum sonunda engin bilgilere sahip insanlar bana yardım etti Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2016
Lazoğlu61 dedi: Önemli değil yardımcı olduysak ne mutlu bize. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yardımcı oldunuz enayi gibi arıyordum sonunda engin bilgilere sahip insanlar bana yardım etti