P Power_Kick12 Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #1 Eksen Bilgisayardan 3-4 gün önce bir sistem siparişi vermiştim yurt içi kargodan aldığımda 3 koli vardı orada açtım baktım RAM aklımdan çıkmış kutunun altındadır filan dedim eve geldiğimde kutunun içinde RAM yoktu ne yapmam gerek ?
Eksen Bilgisayardan 3-4 gün önce bir sistem siparişi vermiştim yurt içi kargodan aldığımda 3 koli vardı orada açtım baktım RAM aklımdan çıkmış kutunun altındadır filan dedim eve geldiğimde kutunun içinde RAM yoktu ne yapmam gerek ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2015 #2 Eksenbilgisayarı araman gerek.
P Power_Kick12 Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #3 Aradığımda mesai saatlerinin dışındayız diyorlar yarın arasam hafta sonu olduğu için bir sorun olurmu ? Peki ben şimdi sistemi birleştirsem sonradan ram bana ulaştığında taksam birşey olmaz heralde ? Ram'i Anakart kutusunun içine sıkıştırılmış şekilde buldum konu kapatılabilir
Aradığımda mesai saatlerinin dışındayız diyorlar yarın arasam hafta sonu olduğu için bir sorun olurmu ? Peki ben şimdi sistemi birleştirsem sonradan ram bana ulaştığında taksam birşey olmaz heralde ? Ram'i Anakart kutusunun içine sıkıştırılmış şekilde buldum konu kapatılabilir