Eksen Bilgisayar Güvenilir mi?

Geçen sen eksenden sistem topladım ve çok yardımcı oldular. Stok sorunları var sadece Kadıköy ve Mecidiyeköy'de şubeleri var. Mecidiyeköy'deki mağaza sanırım daha büyük genelde olmayan ürünleri oradan getirtiyorlar, arayıp stok sormanızda fayda var hangi mağazadan alacaksanız. Bunun dışında çalışanlarının muhabbeti ve hizmeti çok iyi, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

Geçen sen eksenden sistem topladım ve çok yardımcı oldular. Stok sorunları var sadece Kadıköy ve Mecidiyeköy'de şubeleri var. Mecidiyeköy'deki mağaza sanırım daha büyük genelde olmayan ürünleri oradan getirtiyorlar, arayıp stok sormanızda fayda var hangi mağazadan alacaksanız. Bunun dışında çalışanlarının muhabbeti ve hizmeti çok iyi, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Konu açtım ama bulmuşken sorayım dedim nasıl olmuş :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 457
Kardeşim o monitörde hem parlaklık düşük hem de görüntüleme açısı denen viewing angle çok kötü. Panel de aynı şekilde. 1 ms olması seni yanıltmasın, iyi bir monitör değil. HDD'yi WD BLUE modeli ile değiştirmelisin: WD Blue WD10EZEX 3.5 1 TB 7200Rpm SATA Hard Disk Drive Bu monitörü al artan para ile de şu kasayı al: ASUS VS228NE 21.5'' 1920x1080 5ms Full HD Siyah LED Monitör
AEROCOOL Aero 800 (AE-AERO800-750) 750W USB3.0 Ses Siyah Kasa
Teşekkürler kardeşim.

Arkadaşlar yine ben eksen bilgisayar yapı kredi karına 9 taksit yapıyor mu acaba ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı