Eksen bilgisayar Havale ve Sipariş No

Akyol.x

Kilopat
Daha fazla  
Eksen bilgisayardan Havale yöntemi ile alış veriş yaptım az önce fakat Sipariş No yazmayı unuttum, daha doğrusu mobilden yaptığım için açıklama kısmını görmedim görse idim yazacaktım. Bu durum sizce bir sorun oluşturur mu ?

Parayı hesaplarına yatırdım. Kendilerine de mail atarak haberdar ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesapta kayıtlı müşteri "Adı-Soyadı" ile , Havaleyi Gönderen "Adı-Soyad" aynı ise sorun etmezler diye düşünüyorum..
--
Gönderim makbuzunu internet şubesinden PDF olarak indirerek, karşı tarafa da gönderebilirsiniz ayrıca...

Mesai saatleri içerisinde arayıp bilgilendir. Muhtelemelen makbuzu isterler, zaten epostana gelmiştir havale/eft makbuzu onu yollarsın.

Dediğiniz gibi dekontu buldum isterlerse mail olarak göndereceğim. Teşekkürler.

Korkmanıza gerek yok aksi bir durumda şikayetçi olup rahatlıkla paranızı geri alabilirsiniz.

Bende eksen bilgisayardan sipariş verdim, sipariş bilgilerimde gönderildi diyor fakat kargoyu nereden takip edeceğimi bulamadım?

Bende eksen bilgisayardan sipariş verdim, sipariş bilgilerimde gönderildi diyor fakat kargoyu nereden takip edeceğimi bulamadım?
Ben takipçi olmadım fırsat kalmadı bile perşembe akşam 21.00-22.00'da verdim Cuma geldi ürün öğleden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…