Suicmez Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #21 @erknrd Peki kapıda ödemeyle mi aldınız? Eğer kapıya ödemeyle aldıysanız kaç TL bir fark ödediniz?
Kutay Kufti Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 151 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Mühendisi, Çevirmen 10 Temmuz 2015 #22 İnventus'tan 20'nin üzerinde toplamda 2000 TL'yi geçen alışveriş yaptım, tek-bir-problem dahi yaşamadım.
İnventus'tan 20'nin üzerinde toplamda 2000 TL'yi geçen alışveriş yaptım, tek-bir-problem dahi yaşamadım.
Suicmez Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #23 Hangisi kapıda ödemeye daha ucuz gelir ve kapıda ödeme derken kredi kardı taksit i falan kapıda oluyor mu ilk defa yapacağım. Nakit değil kredi kartı ile taktik kapıda ödeme böyle bir şey var mı?
Hangisi kapıda ödemeye daha ucuz gelir ve kapıda ödeme derken kredi kardı taksit i falan kapıda oluyor mu ilk defa yapacağım. Nakit değil kredi kartı ile taktik kapıda ödeme böyle bir şey var mı?