Eksen Bilgisayar Nasıldır?

Shadow-KY

Hectopat
Daha fazla  
Bu yıl içerisinde eksen bilgisayardan sistem toplmak istiyorıum arkadaşlar fakat bilmediğim konularda sizlere danışmak istedim.

1-Öncelikle izmir'de yaşıyorum ve internet üzerinden sipariş vericem onlar getirirken sistemin montajını yaparlarmı yoksa bunu belirtmek için ne yapmam gerekir?

2-Kredi kartı olmadığı için kapıda ödeme yolu ile almayı düşünüyorum,ancak aynı inventusta olduğu gibi sistem fiyatının üzerine ekstra ücret geliyormu ?

Evinize kadar getirirler. Sitem montaj ve kurulum seçeneğini işaretleyebiliyorsunuz diye biliyorum. 50 TL mi tam hatırlamıyorum extra bir ücret alıyorlar montaj için.

Şimdi öğrendim. Kapıda ödeme yaptığınız zaman fiyat artıyor.

Kapıda ödemek yerine havale/eft işlemlerini kullansanız daha mantıklı değil mi?

Malesef ben eksen bigisayara güvensem bile ailem sadece kapıdan ödeme ile almama izin veriyor.Eğer kapıda ödemede fiyat farkı çok ise vatandan alıcam muhtemelen.

Merhaba.
Eksen Bilgisayara güvenebilirsiniz. Problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Herhangi bir problem yaşamanız durumunda buradan bana bilgi verin.

Montaj ücretsiz ben e-posta yoluyla sordum. Vatan Bilgisayar'dan daha ucuzdur. Alınabilecek en iyi yer bence orası.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.Fakat hala anlamadığım kapıda ödeme'de ekstra ücret fiyatı çok etkilermi? çünkü kapıda ödemeden başka internet'ten alışveriş yapamam benim eksen'e güvenim tam fakat ailem sadece kapıdan ödemeye izin veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…