Çikilop Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 722 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2016 #1 Arkadaşlar sosyalde biraz araştırdım ama konular eski biraz, o yüzden sormak istedim. Bugün gördüm dolar kurunu 2.59 yapmış ilgimi çekti. Eksen Bilgisayar hakkında tecrübeleriniz var mı, düşünceleriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2016
Arkadaşlar sosyalde biraz araştırdım ama konular eski biraz, o yüzden sormak istedim. Bugün gördüm dolar kurunu 2.59 yapmış ilgimi çekti. Eksen Bilgisayar hakkında tecrübeleriniz var mı, düşünceleriniz nedir?
Cem Ugurlu Hectopat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2016 #2 Güvenli bir sitedir alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz ancak ben daha önce oradan alışveriş yapmadım.
Güvenli bir sitedir alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz ancak ben daha önce oradan alışveriş yapmadım.
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 10 Mayıs 2016 #3 Sosyal'deki kullanıcıların güvenerek alışveriş yaptığı bir sitedir. Oradan alışveriş yapan tanıdıklarım da var ve memnunlar.
Sosyal'deki kullanıcıların güvenerek alışveriş yaptığı bir sitedir. Oradan alışveriş yapan tanıdıklarım da var ve memnunlar.