EisenHertz Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2017 #1 Eksenden ekran kartı almıştım. Fakat kartı servise göndereceğim ve servis fatura kopyası istiyor. Eksen bana fatura göndermedi ne yapmalıyım?
Eksenden ekran kartı almıştım. Fakat kartı servise göndereceğim ve servis fatura kopyası istiyor. Eksen bana fatura göndermedi ne yapmalıyım?
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 3 Ocak 2017 #2 E-Fatura göndermiş olabilir mi?
EisenHertz Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 783 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2017 #3 Kontrol ettim. Gmail heasabımda fatura adresi vb. bilgiler gönderilmiş. Teşekkür ederim.
Pikachu.34 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İstanbul 3 Ocak 2017 #4 EisenHertz dedi: Kontrol ettim. Gmail heasabımda fatura adresi vb. bilgiler gönderilmiş. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
EisenHertz dedi: Kontrol ettim. Gmail heasabımda fatura adresi vb. bilgiler gönderilmiş. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.