Start Stop tusu olan bazi arabalarda frene basmayip tusa basinca yarim mars yapiyor diye biliyorum ama tam tersi de olabilir.Start stop tuşu olan arabalarda kışın eksi derecelerde iken nasıl ısıtarak açılabilir? Önceden düz anahtarlı arabada yarım marş verip öyle açıyordum fakat şimdi ne yapılabilir?
Yani o kadar detaylı bilgim yok sanayide özel servisimiz var fakat ben kaportacıyım. Yarım marş diye bir şey ilk defa duydum. Eğer araba dizelse kontağı açtığında kızdırma bujileri ısınır, benzinli arabalarda ise ateşleme bujisi ısınır. Böylece daha kolay çalışır araba.Start Stop tusu olan bazi arabalarda frene basmayip tusa basinca yarim mars yapiyor diye biliyorum ama tam tersi de olabilir.
Yarim mars dedigimiz yarim kontak hocam.Yani o kadar detaylı bilgim yok sanayide özel servisimiz var fakat ben kaportacıyım. Yarım marş diye bir şey ilk defa duydum. Eğer araba dizelse kontağı açtığında kızdırma bujileri ısınır, benzinli arabalarda ise ateşleme bujisi ısınır. Böylece daha kolay çalışır araba.
İlginç, kontağı aç ısıt derler. Yarım marş gereksiz bir sözcük olmuş.Yarim mars dedigimiz yarim kontak hocam.
Yok hocam ben isinma konusundan ayri soyledim onu, yarim marstan bahsedilince bazi anahtarsiz calisan arabalarda yarim kontak yapma yontemi var diye soyledim.İlginç, kontağı aç ısıt derler. Yarım marş gereksiz bir sözcük olmuş.
Yok hocam ben isinma konusundan ayri soyledim onu, yarim marstan bahsedilince bazi anahtarsiz calisan arabalarda yarim kontak yapma yontemi var diye soyledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.