just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 7 Mart 2023 #31 The Tribal Chief dedi: Daha geniş bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç siteyi okudum en anlaşılır burda açıklanmış sanırım: Ekşi Sözlük neden kapatıldı? Ekşi Sözlük ne zaman açılacak?
The Tribal Chief dedi: Daha geniş bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç siteyi okudum en anlaşılır burda açıklanmış sanırım: Ekşi Sözlük neden kapatıldı? Ekşi Sözlük ne zaman açılacak?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 7 Mart 2023 #32 Ekşi Sözlük Yasağı Şu anda Ekşi Sözlük'e Vodafone Supernet üzerinden erişemiyorum. Ancak VPN ile erişilebiliyor. www.technopat.net Daha önce de benzer bir şey olmuş.
Ekşi Sözlük Yasağı Şu anda Ekşi Sözlük'e Vodafone Supernet üzerinden erişemiyorum. Ancak VPN ile erişilebiliyor. www.technopat.net Daha önce de benzer bir şey olmuş.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #33 Çünkü kapatılmadı.