quickLAT Picopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Mart 2023 #1 Bu engel kalkmadı mı? Hala bazı ISS'lerde mevcut mu? Hala proxy veya vpn'siz giremiyorum sanırsam.. Bununla ilgili bir haber var mı ne zaman kalkacağı falan ile ilgili dediğim gibiyse? Veya ben kalktı diye yanlış mı biliyorum?
Bu engel kalkmadı mı? Hala bazı ISS'lerde mevcut mu? Hala proxy veya vpn'siz giremiyorum sanırsam.. Bununla ilgili bir haber var mı ne zaman kalkacağı falan ile ilgili dediğim gibiyse? Veya ben kalktı diye yanlış mı biliyorum?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.928 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2023 #2 Yasak hala devam ediyor kaldırılmadı.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 15 Mart 2023 #3 Sözde kalktı.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.592 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 15 Mart 2023 #4 quickLAT dedi: Bu engel kalkmadı mı? Hala bazı ISS'lerde mevcut mu? Hala proxy veya VPN'siz giremiyorum sanırsam. Bununla ilgili bir haber var mı ne zaman kalkacağı falan ile ilgili dediğim gibiyse? Veya ben kalktı diye yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Comnet ve TurkNet sorunsuz giriyor. Ama yasak kalkmadı.
quickLAT dedi: Bu engel kalkmadı mı? Hala bazı ISS'lerde mevcut mu? Hala proxy veya VPN'siz giremiyorum sanırsam. Bununla ilgili bir haber var mı ne zaman kalkacağı falan ile ilgili dediğim gibiyse? Veya ben kalktı diye yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... Comnet ve TurkNet sorunsuz giriyor. Ama yasak kalkmadı.
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 15 Mart 2023 #5 quickLAT dedi: Bu engel kalkmadı mı? Hala bazı ISS'lerde mevcut mu? Hala proxy veya vpn'siz giremiyorum sanırsam.. Bununla ilgili bir haber var mı ne zaman kalkacağı falan ile ilgili dediğim gibiyse? Veya ben kalktı diye yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... 14 Mayısta inşallah yasaklar kaldırılacak.
quickLAT dedi: Bu engel kalkmadı mı? Hala bazı ISS'lerde mevcut mu? Hala proxy veya vpn'siz giremiyorum sanırsam.. Bununla ilgili bir haber var mı ne zaman kalkacağı falan ile ilgili dediğim gibiyse? Veya ben kalktı diye yanlış mı biliyorum? Genişletmek için tıkla... 14 Mayısta inşallah yasaklar kaldırılacak.
B Boulite0218 Picopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 119 15 Mart 2023 #6 Bu mesaj imha edilmiştir. Son düzenleme: 15 Mart 2023
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #7 Mertcan39 dedi: Comnet ve TurkNet sorunsuz giriyor. Ama yasak kalkmadı. Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanıcısıyım, DNS değiştirmeden veya VPN kullanmadan girilmiyor.
Mertcan39 dedi: Comnet ve TurkNet sorunsuz giriyor. Ama yasak kalkmadı. Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanıcısıyım, DNS değiştirmeden veya VPN kullanmadan girilmiyor.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.592 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 15 Mart 2023 #8 fermaNga dedi: TurkNet kullanıcısıyım, DNS değiştirmeden veya VPN kullanmadan girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan DNS'leri hiçbir zaman kullanmadım. Her zaman 1 CF 2. Google kullanırım. İki ISS de denedim sorunsuz giriyor şu an. Mertcan39 dedi: Varsayılan DNS'leri hiçbir zaman kullanmadım. Her zaman 1 CF 2. Google kullanırım. İki ISS de denedim sorunsuz giriyor şu an. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (787).png 402,3 KB · Görüntüleme: 150
fermaNga dedi: TurkNet kullanıcısıyım, DNS değiştirmeden veya VPN kullanmadan girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Varsayılan DNS'leri hiçbir zaman kullanmadım. Her zaman 1 CF 2. Google kullanırım. İki ISS de denedim sorunsuz giriyor şu an. Mertcan39 dedi: Varsayılan DNS'leri hiçbir zaman kullanmadım. Her zaman 1 CF 2. Google kullanırım. İki ISS de denedim sorunsuz giriyor şu an. Genişletmek için tıkla...
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #9 Mertcan39 dedi: Comnet ve TurkNet sorunsuz giriyor. Ama yasak kalkmadı. Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanıyorum. Girilmiyor.
Mertcan39 dedi: Comnet ve TurkNet sorunsuz giriyor. Ama yasak kalkmadı. Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanıyorum. Girilmiyor.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.592 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 15 Mart 2023 #10 x.OzgunBey.x dedi: TurkNet kullanıyorum. Girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Nedenini bilemiyorum. Ben+arkadaşım şu an sorunsuz erişiyoruz. Sadece CF+Google DNS girili.
x.OzgunBey.x dedi: TurkNet kullanıyorum. Girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Nedenini bilemiyorum. Ben+arkadaşım şu an sorunsuz erişiyoruz. Sadece CF+Google DNS girili.