G Gaia Decapat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 25 14 Kasım 2018 #1 Ekşi sözlükte yazar olmak istiyorum ama çaylak onay listesinde 39000 sıradayım. Çaylak olduğum sürece başlık girsem sırada düşüş olur mu?
Ekşi sözlükte yazar olmak istiyorum ama çaylak onay listesinde 39000 sıradayım. Çaylak olduğum sürece başlık girsem sırada düşüş olur mu?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 14 Kasım 2018 #2 Gaia dedi: Ekşi sözlükte yazar olmak istiyorum ama çaylak onay listesinde 39000 sıradayım. Çaylak olduğum sürece başlık girsem sırada düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Şu an çaylak değilsin dostum çaylak onay sırasındasın. Konu başlıklarının altına entry girerek sıranı daha öne çekebilirsin.
Gaia dedi: Ekşi sözlükte yazar olmak istiyorum ama çaylak onay listesinde 39000 sıradayım. Çaylak olduğum sürece başlık girsem sırada düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Şu an çaylak değilsin dostum çaylak onay sırasındasın. Konu başlıklarının altına entry girerek sıranı daha öne çekebilirsin.
G Gaia Decapat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 25 14 Kasım 2018 #3 dansemacabre dedi: Şu an çaylak değilsin dostum çaylak onay sırasındasın. Konu başlıklarının altına entry girerek sıranı daha öne çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onaylanır mıyım sence? Ekşi Sözlükte Türkçe yazım kurallı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2018
dansemacabre dedi: Şu an çaylak değilsin dostum çaylak onay sırasındasın. Konu başlıklarının altına entry girerek sıranı daha öne çekebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onaylanır mıyım sence? Ekşi Sözlükte Türkçe yazım kurallı var mı?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.848 Makaleler 2 Çözümler 8 14 Kasım 2018 #4 Hiç uğraşma bence onun yerine hesap alabilirsin.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 14 Kasım 2018 #5 Gaia dedi: Onaylanır mıyım sence? Ekşi Sözlük'te Türkçe yazım kurallı var mı? Genişletmek için tıkla... Yazım kuralı yok sadece yazarlardan dikkat edilmesi isteniyor o kadar. Çok aktif olursan onaylanırsın neden onaylanmayasın Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2018
Gaia dedi: Onaylanır mıyım sence? Ekşi Sözlük'te Türkçe yazım kurallı var mı? Genişletmek için tıkla... Yazım kuralı yok sadece yazarlardan dikkat edilmesi isteniyor o kadar. Çok aktif olursan onaylanırsın neden onaylanmayasın