Ekşi sözlük'te insanların hiçbir şeyi beğenmemesi

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Amacım forumu kötülemek falan değil. Forumdaki insanların hiçbir şeyi beğenmesine ayar oluyorum. Bannerlord örnek mesela. Türünün en iyi örneği ve hiçbir firma Bannerlord gibi bir oyun yapmaya cesaret edemiyor. Bu oyun bayağı beğenildi. Ama gel gelelim ekşi sözlüğe. Daha 1 saat oyunu oynamış kişiler oyunu satırlarca, 200 sayfa boyunca kötulemişler. Bunun sürü zekası olduğunu düşünüyorum. Her konuda böyle adamlar hiçbir şeyi beğenmiyor. Technopat yorumlarını da biliyorsunuz dur zaten. Sizin düşünceniz nedir?

Eksiz sozluk genel olarak boyle desem yanlış olmaz. Hiçbir seyi beğenmiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek cok kisinin begendigi bir seyi senin begenmemen seni havali gostermez. Bence insanlarin birbirlerine neyi begenecegini karismamalari gerekiyor bu is sikintili noktalara gelmeye basladi. Insanlar senin adina neyi oynayip oynamaman, izleyip izlememen gerektigine karar veriyor artik. Orta Cag'daki cadi avlarina donmeye basladi. Utanmasalar begenmedikleri bir seyi begendin diye meydanda sallandirirlar bile.

Aynen öyle. Ketçaplı pilav entrysinde adamlar utanmasalar küfür edecekler yiyene.

Twitter ve Reddit de öyle hocam. Geçenlerde "Christopher Nolan filmlerini sevmiyorum" diyen birisini linçlemişlerdi mesela.

Herkesin yorumuna açık platformlarda böyle şeyler çok oluyor. Gruplaşma ile nefret saçıyorlar.

Kendini elit zanneden insan sayısı ekşi'de çok fazla. Onun dışında gerçek yorumların orada olduğunu düşünüyorum. Beğenmeyenler neden beğenmediğini detaylıca yazıyor. Beğenenlerde oyunun başından sonuna inceleme niteliğinde yorum yapıyor. En iyi fikir sahibi olunacak bir yer bence ekşi sözlük.

Bannerlordda 600 saatim var söylediklerinin hepsinin oyun içi çözümü var. Yani boşu boşuna bilip bilmeden 1 saat oyunu oynayıp kötülemek çok ironik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…