Ekşi Sözlük'te yazılan entry gözükmüyor

ANIL_GT

Hectopat
Yer
Yakutistan
Daha fazla  
Meslek
Vietnam uçaksavarı
Katılalı çok olmadı. Neden gözükmüyor?

Hemen gözükmez. Kendi listeleri var o sırada belli bir zaman sonra gerçek üye olacaksınız ve gözükecek. Bu birkaç gün de sürebilir yıllar da. Şu an çaylaksınız onların değimiyle.

5 sene sonra ancak yazar olursunuz. Buradan alacağınız en güzel şeyi orada uygular iseniz bu süre daha da kısalır.

Ekşi Sözlük'te hesap oluşturduktan sonra çaylaklık süresi var. Çaylakların yazdığını sadece çaylaklar ve çaylaklar kısmına giren yazarlar görebiliyor. Profilinizden yazar olmak için beklediğiniz sırada kaçıncı olduğunuzu görebilirsiniz.

Çaylak olduğunuz için olmasın? Herkes hemen yazmaya başlayamıyor orada.
Ben 10 mesajda geçiyor diye biliyordum. Hem orda 3 ay filandır oradayım da pek mesaj yazmadım.
40000 yazıyor. Çok mu?

Ben 10 mesajda geçiyor diye biliyordum. Hem orda 3 ay filandır oradayım da pek mesaj yazmadım.

40000 yazıyor. Çok mu?
Çok, bi 3-4 sene beklersiniz büyük ihtimalle. Üstelik her gün Ekşi'ye giriş yapmanız gerekiyor sıranızın düzenli şekilde düşmesi için.

10 mesajdan sonra onay aşamasına giriyorsunuz. 2-3 yıl sonra ise yazar yapıyorlar. Ben 1 yıldır bekliyorum. Önümde 25.000 kişi falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…