burak_71 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 145 9 Eylül 2022 #1 Yukarıda sorumu yazdım. Fen lisesi öğrencisiyim, matematikte birkaç konum eksik. (en büyük eksik üçgenlerde)
Yukarıda sorumu yazdım. Fen lisesi öğrencisiyim, matematikte birkaç konum eksik. (en büyük eksik üçgenlerde)
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.274 Çözümler 56 9 Eylül 2022 #2 Üçgenler kolay konu aslında. Sadece doğru açıyla bakman lazım.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 Üçgenlerde çok kural var ve bunları görmek önemli. Ben de üçgenlerde zorlanıyorum ve soru tekrarından geçiyor çözümü.
Üçgenlerde çok kural var ve bunları görmek önemli. Ben de üçgenlerde zorlanıyorum ve soru tekrarından geçiyor çözümü.
Razor1 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 burak_71 dedi: Yukarıda sorumu yazdım. Fen lisesi öğrencisiyim, matematikte birkaç konum eksik. (en büyük eksik üçgenlerde) Genişletmek için tıkla... Bol bol soru çözeceksin, çözemediğin veya yanlış yaptığın soruları hocalara soracaksın. Ama önemli nokta çözemediklerini hocalara sormak, nerede yanlış yaptığını anlayabilmek. Matematiğini ancak bu şekilde geliştirebilirsin.
burak_71 dedi: Yukarıda sorumu yazdım. Fen lisesi öğrencisiyim, matematikte birkaç konum eksik. (en büyük eksik üçgenlerde) Genişletmek için tıkla... Bol bol soru çözeceksin, çözemediğin veya yanlış yaptığın soruları hocalara soracaksın. Ama önemli nokta çözemediklerini hocalara sormak, nerede yanlış yaptığını anlayabilmek. Matematiğini ancak bu şekilde geliştirebilirsin.