ZereFu Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:19 #1 Selamlar, oyunu başlatırken böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:27
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 728 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:30 #2 VCRedist programlarını kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız;Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada Artı 0 Eksi
VCRedist programlarını kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız;Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada
mr.ayano Centipat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:30 #3 ZereFu dedi: Eki Görüntüle 2601267Eki Görüntüle 2601268Eki Görüntüle 2601269Eki Görüntüle 2601270 Selamlar, oyunu başlatırken böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını kontrol ettirdin mi steamden aldıysan falan Artı 0 Eksi
ZereFu dedi: Eki Görüntüle 2601267Eki Görüntüle 2601268Eki Görüntüle 2601269Eki Görüntüle 2601270 Selamlar, oyunu başlatırken böyle bir hata alıyorum, yardımcı olabilir misiniz? İyi günler. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyalarını kontrol ettirdin mi steamden aldıysan falan
KS KS ZereFu Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:31 #4 MısırlıPatlıcan dedi: VCRedist programlarını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Kurulu olanlar bunlar. mr.ayano dedi: Oyunun dosyalarını kontrol ettirdin mi Steam'den aldıysan falan. Genişletmek için tıkla... Steam'den değil oyun fakat birkaç kez silip kurdum oyunu hep bu hataları aldım. Artı 0 Eksi
MısırlıPatlıcan dedi: VCRedist programlarını kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Kurulu olanlar bunlar. mr.ayano dedi: Oyunun dosyalarını kontrol ettirdin mi Steam'den aldıysan falan. Genişletmek için tıkla... Steam'den değil oyun fakat birkaç kez silip kurdum oyunu hep bu hataları aldım.
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 728 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:34 #5 ZereFu dedi: Eki Görüntüle 2601279 Kurulu olanlar bunlar. Steam'den değil oyun fakat birkaç kez silip kurdum oyunu hep bu hataları aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam programın aynısından 2 tane kurmuşsunuz gibi gözüküyor örnek olarak 2013 (x86), (x64) sürümününde olması gerekir. Artı 0 Eksi
ZereFu dedi: Eki Görüntüle 2601279 Kurulu olanlar bunlar. Steam'den değil oyun fakat birkaç kez silip kurdum oyunu hep bu hataları aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam programın aynısından 2 tane kurmuşsunuz gibi gözüküyor örnek olarak 2013 (x86), (x64) sürümününde olması gerekir.
KS KS ZereFu Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:39 #6 MısırlıPatlıcan dedi: Hocam programın aynısından 2 tane kurmuşsunuz gibi gözüküyor örnek olarak 2013 (X86), (X64) sürümününde olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Fazla olanı sildim yukarıda verdiğiniz vcredist hepsi bir arada olan dosyaları da indirip kurdum ama sonuç değişmedi. Artı 0 Eksi
MısırlıPatlıcan dedi: Hocam programın aynısından 2 tane kurmuşsunuz gibi gözüküyor örnek olarak 2013 (X86), (X64) sürümününde olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Fazla olanı sildim yukarıda verdiğiniz vcredist hepsi bir arada olan dosyaları da indirip kurdum ama sonuç değişmedi.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.358 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:39 #7 ZereFu dedi: Eki Görüntüle 2601279 Kurulu olanlar bunlar. Steam'den değil oyun fakat birkaç kez silip kurdum oyunu hep bu hataları aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an müsait değilim detaylı yazamıyorum ama YouTube'da aratırsanız çok çeşit çözüm var. İşinizi görür. Artı 0 Eksi
ZereFu dedi: Eki Görüntüle 2601279 Kurulu olanlar bunlar. Steam'den değil oyun fakat birkaç kez silip kurdum oyunu hep bu hataları aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an müsait değilim detaylı yazamıyorum ama YouTube'da aratırsanız çok çeşit çözüm var. İşinizi görür.
KS KS ZereFu Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:32 #8 Hocam beceremediğim için yardım istiyorum ucrtbased.dll dosyasını indirip oyun klasörüne attım işe yaradı diğerlerini de indirip klasöre attım ama işe yaramadı hala diğer 3 hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
Hocam beceremediğim için yardım istiyorum ucrtbased.dll dosyasını indirip oyun klasörüne attım işe yaradı diğerlerini de indirip klasöre attım ama işe yaramadı hala diğer 3 hatayı alıyorum.